Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák, ti mit dolgoztok,...

Anyukák, ti mit dolgoztok, vagy mit dolgoztatok a pici születése előtt?

Figyelt kérdés
Épp munkát keresek, de így hogy már van egy fiam, sokkal nehezebb.Nehéz olyan helyet találni ami mellett megoldott lenne az oviba hordás.Sajnos a szülés előtti munkahelyem megszűnt, már a munkanélkülit sem kapom.Alig várom már hogy legyen egy munkahelyem.Férjem jól keres, de egy kereset nagyon kellene még.És ha már dolgoztok, hogy oldjátok meg a gyerek oviba vitelét?
2012. dec. 15. 15:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szülés előtt projektvezető voltam, napi 10-11 órát dolgoztam. Gyed után mentem vissza ugyanahhoz a céghez, de más területre. Reggel 8-ra viszem a gyerekeket a bölcsibe, utána megyek dolgozni, délután a férjem vagy a nagyi megy értük 5-ből 4 napon, én kb. 6-kor érek csak haza. Előfordul, hogy esténként még kell dolgoznom 1-2 órát, amikor már alszanak a gyerekek. Ez egy multicég, jól fizetnek, de ennek komoly ára van.
2012. dec. 15. 21:58
 12/12 anonim ***** válasza:

ugyanoda mentem vissza,köztisztviselő vagyok egy állami cégnél

12 órázom.egyik nap nappal,másnap éjjel dolgozm,utána van két szabadnapom

07-19,19-07 vagy 06.30-18.30,18.30-06.30-ig dolgozom.ha nappalos vagyok a férjem viszi hozza,ő 07-16-ig dolgozik.ilyenkor,már fél hétkor az oviban van a fiam.

ha éjszakás vagyok én viszem reggel nyolcra,délután 15.45-re megyek érte.ha 18.30-06.30-ig dolgozom,akkor hazaérek kocsival háromnegyed hétre,ilyenkor a férjem megvár,és én viszem a fiam,de ha 07-ig dolgozok,akor nem tud megvárni,ilyenkor megint fél hétre megy.én alszok napközben aztán uzyonna után megyek érte.a második pihenőmön szintén én viszem,hozom

nekem nagyon bevált ez a munkarend,mindent megcsinálok,elintézek,amíg a fiam oviban van,így vele minden délután minőségi időt tudok tölteni.tudunk szánkózni,sétálni,játszóterezni,nem kell még délután a háztartással foglalkoznom.

2012. dec. 15. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.