Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Colát adtatok e már 2-2.5 éve...

Colát adtatok e már 2-2.5 éve s gyereknek? én még csak egy kortyot semmit többet de kiváncsi lennék ki mikor ad mü szénsavas cuccokat ebbe beleértve a Boleró féle lötyiket is?

Figyelt kérdés
2012. dec. 10. 14:37
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
A fiam 6 éves, nem szereti a szénsavasat. Mi sok colát iszunk, éppen megkóstolhatná, de szerencsére nem is akarja. Ha szeretné sem kapna egyébként, csak max alkalmakkor egy nagyon keveset.
2012. dec. 10. 16:27
 22/28 anonim ***** válasza:

3hónap múlva lesz 3éves a kislányom és ivott már szénsavast,de kólát nem(coca,pepsi,amiben koffein van). Szereti,neki nem csípős. Nem akadok ki attól ha hetei 2-3x pár kortyot iszik! A férjem csak szénsavasat iszik,én nem vagyok oda érte.

Ha veszek is csak zöld kupakosat és abból kap a lányom is.

Bolerót,szörpöt viszont nem kap azt mi sem isszuk. Legtöbbet sima vizet iszik,de a teát,és a gyümölcsleveket is szereti.

2012. dec. 10. 16:42
 23/28 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi az a Bolero,szóval olyat tuti nem kap.Szénsavas üdítõt nem szándèkozom adni a 2éves fiamnak még évekig.Vagy inkább soha:-)
2012. dec. 10. 19:07
 24/28 anonim ***** válasza:
Négyéves lesz a lányom, még sose kapott ilyesmit, meg se inná, ebben biztos vagyok, még a szódavizet se issza meg. Rostos üdítőt kap néha, szörpöt is ivott már, de az nem jellemző.
2012. dec. 10. 21:40
 25/28 anonim ***** válasza:

2 éves, nem ivott soha kólát, és nem is fog jó darabig. Kb. 2 havonta apával veszünk egy l-es fantát v. gyömbért magunknak, abból rendszeresen kér. Belekortyol és tűzokádó sárkány módjára ki is köpi. :) Vizet, teát, nagyon gyenge szörpöt iszik.

Mekis krumpli is szokott enni, néha.

2012. dec. 10. 22:05
 26/28 anonim ***** válasza:

4,5 éves a lányom és semmilyen szénsavasat nem iszik, kb 2,5 évesen beledugta 1x a nyelvét és elég is volt neki belőle :) (Bolero-félék szóba se jöhetnek....)

a fiam 2,5 éves, ő viszont imádna minden szénsavasat :S vendégségben kóstolta, kb havi fél pohárral ihat ha épp valahol vagyunk, tökmindegy neki hogy fanta gyömbér vagy bármi, aminek színe van és bubis az neki ficccsi! És egyfolytában nyúz érte boltban isstb, a mikulástól is bubisüdítőt kért... :S itthon sosincs, mi nem iszunk ilyesmiket egyáltalán, ezért aztán mindig alig várja, hogy menjünk valahová mert tudja, hogy ott engedek neki egy fél pohárnyit :)

2012. dec. 10. 22:06
 27/28 anonim ***** válasza:

6 és 8 évesek nem isznak ilyesmit.

A kisebbik mikor 6 éves volt mentünk egy szülinapra, ott meglepetésemre voltak szénsavas üdcsik. Kérte ihat e, megengedtem, gondolván buliban nem tiltakozok. Szerencsére nem szerette, szúrt. Azóta is szúr. Minket néha lát inni kólát, de nem kéri, megmondtuk ez felnőtteknek való, aki szereti.

2012. dec. 10. 23:13
 28/28 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem adok neki ilyesmiket.

Szénsavmentes vizet v. csapvizet, teát v. valódi gyümölcsszörpöt, néha ízesített szénsavmentes ásványvizet iszik.

Mi szintén nem élünk ilyeneken.

2012. dec. 12. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!