Én kétgyerekes anyuka vagyok :) Mi sok vitamint kipróbáltunk, de sok haszna egyiknek sem volt. Kicsit beleástam magam a témába és akkor találtam rá, hogy nem mindegy hogy milyen mértékben szívódnak fel a vitaminok a szervezetben és hát sajnos a gyerekvitaminok többsége kis mértékben szívódik fel :( mi Bioharmon vitaminokat használunk, az egyik gyerkőcnél csak a C-vitaminjukat, a másiknál pedig a multivitamint (ezt én magam is szedem) Ajánlani tudom, keress rá az interneten, én webshopból hozatom, mert az a cég is árulja ahonnan a pelenkákat rendelem...
2012. dec. 10. 13:48
2/14 anonim válasza:
Először Multitabs Immuno Kid-et vettem a fiamnak, ami nagyon jó volt, de elég drága. Aztán a DM-ben volt akciósan Béres Multivitamin, hozzá C-vitamin. Ezt adom most és virágport mellé.
2012. dec. 10. 14:49
3/14 anonim válasza:
Én Eskimo Kids Omega 3at adok jelenleg a kisfiamnak.
2012. dec. 10. 23:23
4/14 anonim válasza:
Valami Babaklub ba regisztrálj és ott meg beszélheted sok-sok Anyukával. De szerintem a "D" vitamin a leg fontosabb NAGYON SZIGORÚAN BETARTVA AZ ADAGOLÁST mert többet tud ártani, mint használni.
Esetleg pár csepp Béres cseppet. Abban minden fontos nyom elem benne van.
Leg fontosabb az Orr szívó, hogy ne tokosodjon be a váladék a homlokba, mert szétterül a fülbe, arcba, ha nem tudja még fújni az orrát.
2012. dec. 12. 14:55
5/14 anonim válasza:
Az immuno kid multitabs, nekünk nagyon bevált.
2012. dec. 13. 08:31
6/14 vámos krisztián válasza:
Tisztelt kérdezö s válaszoló közönség!Véleményem szerint a kisgyermekeket nem igazán hasznos teli tömni mütrutyikkal!Épp eleget kapnak belöle a boltban megvásárolt ételekböl!Hasznosabbnak vélem a gyümölcsöket,diót,mogyorót!Egyébként az Omega-3 megtalálható a tengeri halakban,hal olajokban!/egy 4 gyermekes apuka/
2012. dec. 13. 09:26
7/14 anonim válasza:
?????? és annak a gyereknek kedves Apuka szerinted elég,akinek gyenge az immunrendszere? ja, mert a mai boltban kapható gyümölcsökbe mindenki belelát,és egyértelmű,hogy a Napon érett....
2012. dec. 13. 22:13
8/14 anonim válasza:
Hááát a gyenge imunrendszer az nem egy tőlünk független, rajtunk kívülálló okokból bekövetkezett valami, hanem annak a következménye, hogy egyoldalúan táplálják (és rendkívül következetlenül) némely Anyukák a gyerekeiket, rájuk hagyva, hogy "nem szereti" a főzeléket, "nem szereti" a savanyúságot, "nem szereti" a gyümölcsöket. Keveset vannak levegőn, burokban vannak, ezért táposak.
2012. dec. 13. 23:49
9/14 Liza30 válasza:
Sajnos a mai zöldségek és gyümölcsök nem tartalmaznak annyi vitamint mint régen. Ráadásul a sok növényvédő szertől mindenféle idegen anyagot is tartalmaznak. Vitaminnál nekem nagyon fontos szempont, hogy ne legyen benne szintén egy csomó szintetikus anyag, valamint aszpartám. Sajnos a legtöbben benne van. Mi a Forever-es Kids rágótablettát használjuk, valamint a Kyani áfonyalevét és omega 3 kapszuláját.
2012. dec. 15. 08:08
10/14 anonim válasza:
A legyengült immunrendszernek egy oka van és az az, hogy bolti kenyeret eszünk, bolti mindenből és a sok adalékanyag legyengíti az immundrendszert valamint a tápanyaghiány, mert a félkész kész ételekben nincs semmi azon kívül, hogy tele nyomják adalékanyagokkal, az ízfokozó is nagyon immundrendszer gyengítő!
Süssünk mindent otthon, kezdve a kenyértől, a pizzát is otthon lisztből a paradicsom szószt pedig paradicsomból készítsük el és olaj nélkül és a pizza már is egészséges lett és nem hízlaló (persze a mérték is fontos), csak egy példa a sok közül!
De ha annyira vitamint szeretnétek adni, akkor ajánlom a flavon kids-et gyerekeknek, az teljesen természetes és adalékmentes! De tudtommal már hamisítják és nem az olcsóbbik híg lötyiről beszélek, hanem a lekvár állagúról ami bizony havonta 13ezer ft!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!