LOGICO vagy LÜK? Melyik a jobb? Nektek melyik van és mennyi idős kortól használjátok?
Figyelt kérdés
2012. okt. 12. 12:06
1/7 anonim válasza:
Mindkettő van, mindkettőt nagyon szereti. 2,5 éves kora óta használja a Bambino LÜK-öt, 3 volt, amikor a Logico Primo-t megkapta. Akkoriban sűrűn használtuk, most kb. havonta kerül elő, (4,5 éves) de akkor több napig csak az a jó játék.
Ha választani kellene, akkor talán a Logico-t választanám, mert többféle feladatot kínál.
2/7 anonim válasza:
Mindkettő van, logicot jobban szereti.
3-3,5 évesen kezdtük el játszani, de most 4 évesen látom én őt érettnek erre igazán.
Azerintem nagyon jó a figyelem fejlesztésére. 4 éves fiam kb 4-5x annyit tud egyhuzamban megcsinálni, míg kis első osztályos ismerősünk. Na nem azért mert okosabb, hanem inkább a türelem, a figyelem a lényeg.
4/7 A kérdező kommentje:
A link alapján a LÜK jobb.
Tapasztalat alapján meg a Logicot jobban szeretik...hm-hm.
2012. okt. 12. 12:32
5/7 anonim válasza:
logico 2 nagyfiam azal játszott sokáig.
6/7 anonim válasza:
Nekünk Bambino Lük van, a logico-t csak neten nézegettem. Fiam 3 éves, és amolyan izgága tipus, de amikor megkapta, egy füzetben található 11 feladatból majdnem mindet megcsinálta együltön helyében. Könnyen megtanulta a szabályt, élvezi, h pakolgathat, és h van azonnali vizuális visszajelzés. Nagy a választék a füzetekből és ki tudtam választani azokat, amikkel van sikerélménye, de dolgoznia is kell vele.
7/7 anonim válasza:
Összehasonlítási alapom nincs. Nekünk csak LÜK van. Nagyon szeretjük. 3 évesen már nagyon sok füzetet megcsinált, élvezi, mondjuk neki van is türelme leülni ilyen dolgokhoz. Talán a LÜK olcsóbb. Én 490Ftért vettem füzeteket hozzá és 2500ért a készletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!