Melyik a jobb ha bilire szoktatjuk a gyereket vagy ha egyből wc-re wc szűkítővel? Ti melyiket használjátok és miért?
Nálunk nem jött be a bili, sőt a szűkített wc-ülőke sem.
A gyerekek bennünket utánoztak le: mi sem bilire járunk
:-)
Nálunk bili van, igazából nem is gondolkodtam rajta, hogy most bilire vagy vécére szoktassam, csak úgy megvettem a bilit. Mondjuk szerintem biliről vécére átszoktatni már nem akkora nagy dolog, mint az a lépés, amikor a pelenkát elhagyja.
De ebből a bili/vécé dologból nem volt semmi gond, itthon van bilije, amit szeret (most kapott újat, ami fedeles, és ezt imádja), de a mamijánál szűkítő van csak, ott a vécét használja. Ha meg máshol vagyunk, pl. a dédinél, akkor ott szűkítő meg minden nélkül elvégzi amit kell. A bilit igazából azért szeretem, mert így önállóbban tudja intézni a dolgát, bemegy érte a fürdőszobába, előveszi, rá tud ülni egyedül, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!