Anyukák, akiknek 0-18kg-ig használható ülése van, meddig használtátok/használjátok?
Nekem viszonylag nagy fiam volt, ő 1 éves korában kapta meg a 9-18 kg-os ülést és 3 éves múlt, mikor kinőtte.
Én úgy tudom, hogy az nem baj, ha a lába kilóg a hordozóból, a baj, ha a feje lóg túl, vagy már túl szűkös. De ebben nem vagyok biztos, úgyhogy ha valaki jobban tudja, majd kijavít. Ha nektek még a 9-18 kg-os nagy, akkor csak a 0-18 kg-os ülést tudom ajánlani. A többi ülés mind 9 kg-tól van eleve és ráadásul minél nagyobb kategóriát ölel át, annál rosszabbak a töréstesztjeik. A 9-18 kg-os ülést is még lehet dönteni, és pl. 1 évesen még elég sokszor elaludt az autóban.
Mi is ezért vettünk 0-18kg-ig ülést, mert kislányom is kicsi volt, viszont már muszáj volt őt áttenni másik ülésbe, mert a babahordozót már utálta és kilógott neki is a lába.
9 hónaposan vettük neki, most 19 hónapos és még simán elfér benne, gondolom még jó ideig. Úgyhogy én nem bántam meg, hogy ilyen ülést vettem, mert szerintem még sokáig tudjuk használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!