Melyik a legjobb vitamin 3 éves gyereknek? Ovodakezdés elött. Ami tényleg használ.
sok sok gyümi +c vitamin hidd el más nem kell
nálam ez vált be
Lányom sok tejterméket, zöldséget és gyümölcsöt evett, plusz kapott Béres cseppet, meg C vitamint. Egy időben az Immunotrofinát is kapta, nagyon ajánlották.
Mégis elég sokszor volt beteg. De hát ez van, az immunrendszere most először találkozott a bacikkal, így hát csak elkapott ezt-azt. S ez nem csak rá jellemző, úgyhogy mesterséges szerek vagy igazi zöldségeket-gyümölcsök ide vagy oda, nincs biztos szer a ovis betegségek ellen.
Én c vitamint adok a fiamnak, plusz 100%-os gyümölcsleveket, mert semmilyen gyümölcsöt nem hajlandó megenni:(
A barátnőm, hozott neki MOnavie szörpöt, azt kapja még (ez is gyümölcssűrítmény, más nincs is benne - szintén gyümölcs helyett kapja).
Ez a kombináció bevált, mert a múlt héten volt először beteg szeptember óta, most is valami hányós vírust hozott haza, a fél ovi kidőlt:)
Szia!
3 gyerekes anyukaként mindent, de tényleg minden gyerekvitamint végigpróbáltunk, mégis 2 nap közösségbe járás után 2 hétig itthon voltak :(
A sok gyümölcs, c-vitamin sem segített.
Végső elkeseredésemben kezdtem adni Nekik a Béres cseppet (két naponta) és azóta nem voltak itthon betegen!!!
Néha köhécselnek, de az orruk nem folyik, nem voltak lázasak és egy nap nem maradt ki az oviból!
Én ezt a Béres csepp számlájára írom, mert tényleg 2 év alatt az összes gyógyszertárban kapható vitamint kipróbáltuk, mégsem segített.
Egy hártánya van csak, hogy egy nap 2X ebédelnek, 2X uzsiznak plusz ugye a reggeli, vacsi, tízórai :)
HAtalmas étvágyat csinál :)
A 3 gyerekes anyuka vagyok.
Nálunk a Broncho Vaxom-ot nem ajánlotta a háziorvos, mert a visszajelzések nem igazolták a hatékonyságát.
Nálunk is 1 éves a 3. baba, ő is lekap mindent, ráadásul még a Bérest sem kaphatja még.
Küzdünk, de kitartunk :)
Az igaz, hogy ezek a picik erősebbek lesznek, ha oviba kerülnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!