Colát adtatok e már 2-2.5 éve s gyereknek? én még csak egy kortyot semmit többet de kiváncsi lennék ki mikor ad mü szénsavas cuccokat ebbe beleértve a Boleró féle lötyiket is?
Nem adok neki, elég baj, hogy én sokat iszom belőle. De mondjuk ezzel le is tudok minden kàros szokást! :)
Mondtam neki, hogy ez csíp, nem finom. Elfogadta. Szénsavmentes, jó minőségű ásványvizet isznak, és gyümölcsleveket.
Csak a vizet issza meg, még a gyümölcslevek és az általam főzött tea sem kell neki. Ez utóbbit mondjuk bánom, jó kis mézes teát nem itta meg mikor beteg volt.
Én is meg fogom vele kóstoltatni, ha nem is kólát de valami szénsavasat, ami szúrós.
Teát iszik főleg, néha gyümölcslevet.
enyém sajnos rendszeresen iszik kólát :S
nagypapa nagy kóla függő, olyan 2,5 éves volt mikor először megkínálta, azóta is 2 hetenként mikor megyünk, veszi ki a hűtőből és komolyan remeg érte.
1 decis pohárnak a negyedéig töltök neki így 2 hetente, azt megissza és annyi. és soha egy kortyot se iszom belőle, itthon sincs soha, nem tudom miért kattant így ennyire rá, nem mondom, hogy örülök neki, de mivel látja, nem fogom megtiltani neki, azért azt se gondolom, hogy baja lenne attól, hogy havonta fél decit megiszik
Figyi, sztem a Boleró nagyon gáz... Én sem iszom meg. Colát is max egy évben 3 pohárral.
Ne adj neki ilyeneket, inkább vizet, gyümölcslét, smoothie-t, tejet, vagy teát, lehetőleg cukor nélkül-más édesítővel ha muszáj.
Ezek az iszik tele vannak egy rakás nem lebomló, hosszú távon mérgező cuccal, tartósítóval, színezővel, édesítővel, meg még amiről nem tudunk.
Vizet iszik csak sajnos még teát sem 2,5éves.
Már megkóstolta a kólát és nagyon ízlett neki, meg a mekis krumpli is!
Szörpöt is ivott már egy kortyot, azóta sem kért. Néha emlegeti a kólát, de nincs itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!