Colát adtatok e már 2-2.5 éve s gyereknek? én még csak egy kortyot semmit többet de kiváncsi lennék ki mikor ad mü szénsavas cuccokat ebbe beleértve a Boleró féle lötyiket is?
Lehetőleg soha...
Én biztos nem adnék neki, én sem iszom ilyesmiket.
Nálunk havonta megisznak egy pohár valamit, ha úgy alakul, nem tiltom. Pepsit, Fantát, Sprite, ilyesmiket. Olcsó poros löttyöket én sem iszok, nekik sem adok. De ivólét pl. kapnak.
A colát azért eldugva tartjuk és csak mi isszuk :)
a lányom 4 éves, és még buborékos vizet sem issza meg, egyszer abba belekóstolt.
De persze nem is adnék neki. semmi ilyesmit.
vizet iszik, szörpöt, gyümölcsélt
Nem, mi iszzuk vagyis ittuk eddig, de kiderült epekövem van, így csak ritkán van itthon, ha olyan vendégek érkeznek, akik tudom szeretik.
A lányom 2 múlt,kért már mert barátnőméknél a hasonló korú kislány kap. Én modntam neki,hogy nem jó,nem neked való, és ennyivel el volt intézva a dolog.
Gyümilevet, rostosat természetesen kap, de a szénsavassal még várnék jó pár évet!!
5. vagyok
Boleró és társai szóba sem jöhetnek
Kólát még a 13 évesnek sem szívesen adok.
A szénsavas dolgokat sem igazán isszák meg, inkább teát, gyümölcslevet, mentes vizet. Bolerót évente 1-2 alkalommal veszek max. Nem szeretik.
2 éves korában megkóstoltattuk vele az állatira szénsavas gyömbért. Az eredmény az lett, amire számítottunk. Most, 4,5 évesen sem kell neki a szénsavas, mert csíp.
Víz, tea, gyümölcslé, tej, kakaó, ezeket issza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!