Hogyan vegyem rá arra, hogy egyen húst?
17 hónapos a lányom, de a hús nem szerepel az étrendje között.
Hiába adom neki már miszlikbe marcangolva vagy pépesen, nem nyeli le. Rágcsálja, de kiköpi.
Viszont bármi mást adunk neki, megrágja és lenyeli.
Egyszerűen a hús olyan számára, mint egy vegának..
Én voltam ilyen 3 éves koromig. Nem ettem húst egyáltalán, aztán pedig csak úgy két pofára ettem..
Szerintetek ez állhat a háttérben? Genetika lenne?
Kisfiam hamarosan 3 éves lesz. Eddig nem ette a húst semmlyen formában, hagytuk is.
Most egyik pillanatról a másikra virslit, rántott húst, körömpörköltet eszik és cuppog a csontokkal. Nem tudom mitől változott meg, talán látta a bölcsiben, hogy mások megeszik?!
Ilyen kicsi korban még soszor múlik a látványon az elfogyasztás. A csokit szintén nem eszi meg a kisfiam, azt mondja rá úgy néz ki, mint a kaka. Meg se kostólja.
Nálunk is kiköpi a 2 évesem.
De a darálthúsos kaják legalább csúsznak. Ma pl. rakott kel volt, azt minden további nélkül megette.
AMúgy felvágottakból, kolbiból, virsliből is eszik, igaz annyit mint 1 madár, de legalább eszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!