Hogyan vegyem rá, hogy önállóan egyen végre?
Nálunk is ez volt, sajnos másfél-2 éves kora között sokat etették a nagyik és már elmúlt 2 mire kapcsoltam, hogy nagyon elrontottuk.
Úgy ahogy írod, egyszerűen letettem elé és nem etettem. Pár napig nagyon nehéz volt és még hetekig visszatért a nyifinyafi ezzel kapcsolatban, de nem engedtem. Szerencsére anyum is együttműködött, anyósom viszont a mai napig eteti, de már nem tud vele bekavarni (megjegyzem, hogy egy falattal sem eszik többet etetve mint egyedül).
Az elején visszaesett picit az összfogyasztás, de aztán ez is rendeződött.
Itt is érvényes az, hogy gyerek úgy nem hal éhen, hogy étel van előtte, ha nem kért nem kellett többet enni. Amiért haragszom és balhézok az az, ha egyáltalán nem eszik vagy nem hajlandó leülni sem (szerencsére ritkán van ilyen), de azért nincs balhé, mert 5 falattal kevesebbet eszik, mint ahogy szerintem megfelelő lenne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!