Miért "undok" a kislányom az apjával?
Figyelt kérdés
Nagyon anyás a lányom, elvárja, hogy mindent én csináljak neki (pl.én adjak inni, ne apa, én adjak oda neki bármit,ne apa, stb.).Játszani szépen eljátszik vele de ha olyanja van, akkor még puszit se ad neki és az is baj, ha meg akarja simogatni. Miért van ez? Ja és most lesz 3 éves.Kinövi ezt valaha? Jó lenne mert nagyon rosszul esik a férjemnek meg nekem is mert ettől szomorúnak látom.2012. dec. 3. 22:22
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én lennék a legboldogabb, ha pozitív változás történne, ha így lesz jelezni fogom!
2012. dec. 4. 08:37
12/13 anonim válasza:
Az én kislányom is ugyanilyen volt ennyi idősen.Most 3és fél éves és elmúltak ezek az apaellenes megnyilvánulásai.Viszont megmaradt az,hogy anya adjon enni inni,anya vigyen wc-re,az apjával szeret bírkózni,rámászni,lovacskázni a hátán,legóházat építeni.Amúgy én sokszor emlegettem neki az apját napközben,csupa pozitív dogot mondtam,pl hú milyen jó lesz ha apa hazajön,mert akkor jókat fognak együtt játszani,és csak apa tud olyan nagy házat építeni,meg ilyenek.Nálunk lehet látni az ablakból amikor beparkol a ház elé,és szoktam mondani neki,hogy majd figyelje mikor érkezik meg apa,mert ha megérkezik akkor jó gyorsan szaladni kell elé,és aki előbb ér oda az kapja az első puszit.Csak úgy rohan hozzá,olyan édi.:)
13/13 A kérdező kommentje:
Ezek szerint nem csak nálunk van ilyen. Én is rengeteget emlegetem napközben apát, csak szépeket és jókat mondok róla. Most elhatároztam, hogy nem tartok hegyibeszédet arról, hogy mennyire szomorúak vagyunk, mert így viselkedik apával mert azt vettem észre, mintha meg se hallaná. Vagy amikor igen, megígéri, hogy nem lesz ilyen. Aztán minden kezdődik elölről.....
2012. dec. 4. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!