Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hetes vagyok, a gyerek...

33 hetes vagyok, a gyerek apjával épp most rúgtuk végleg össze a port. nagyon kiborultam. ilyenkor a kislányom odabent is szomorú, ha én az vagyok?

Figyelt kérdés
nincs étvágyam sem, mit tegyek????
2008. máj. 5. 18:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A babád érzi a hangulatodat, de fizikálisan nem ártasz neki.

A baba "elveszi" ami kell neki, attól ne félj , hogy ő kárt szenved.

De nem is értem, hogy hogy lehet ilyenkor egy kapcsolatnak vége, hisz ez egy csoda.

De gondolom nyomós okotok volt erre.

Nehéz, de próbálj megnyugodni, menj társaságba, beszélj a gondolataidról és ne gondolkodj, ne morfondírozz.

Gondolj a babádra.

2008. máj. 5. 18:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen átérzem a problémádat, én is terhes voltam, amikor olyannyira elmérgesedett a kapcsolatunk, hogy esély sem volt rá, hogy valaha is egy család legyünk. Azóta is külön vagyunk, már fél éves a fiam. Nem is leszünk már együtt, az biztos, nem is akarom. De a kisfiamnak nem lett semmi baja, pedig idegeskedtem eleget. Sőt, lehet, hogy sokan elítélnek, de egyszer még egy cigit is elszívtam, amikor véglegesen összevesztünk, utána le kellett nyugodnom valahogy, és csak ezt a szegényes módszert találtam rá. Szóval a terhességem maga volt a pokol, egy merő idegesség az egész. De ehhez képest szép, egészséges kisfiam született, mosolygós, kiegyensúlyozott, nem nyűgös, nagyon nyugodt, vidám kisbaba volt már az elejétől.

Ha gondolod, írj privit, amúgy is nagyon szeretnék hasonló helyzetben lévő kismamákkal, anyukákkal megismerkedni, van több ismerősöm, akik ebben a cipőben járnak, tartjuk egymásban a lelket, tanácsokat adunk egymásnak, szóval nagyon szívesen segítek neked bármiben, csak írj bátran!

2008. máj. 5. 18:46
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, így a babaszempontból nyugodtabb lettem! :)
2008. máj. 5. 18:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem annyiból jobb a helyzetem, hogy kispapa a legelején megmondta hogy nem kér a gyerekből. Illúzióim nem voltak, egyedülálló anyuka leszek, persze gyerekkel meg úgyse fogok kelleni már másnak. Nem baj, a kispapának is azt mondtam, hogy jobb apa nélkül, mint rossz apával. A végén azért egy hónapja beszéltünk két órát és önként megvette a babakocsit. Ha elég önálló vagy, nem lesz problémád, mindent meg lehet oldani. Ha csináltok klubot, nekem is írjatok! Olyan egyedül tudom néha érezni én is magam. Amit legfontosabbként tudok tanácsolni: NEHOGY ELHAGYD MAGAD! tessék B vitaminokazt szedni, omega3 és 6 tartalmú dolgokat enni. Egy csomó mindent csak problémának hiszel (esetleg megoldhatatlannak) pedig ha a terhesség előtti önmagad lennél és használnád a kis fejededet, könnyedén túlteszed magad mindenen. Ha debreceni vagy, viszek Neked finom kajcsit, hogy egyél. Üdv. 32 hetes kismami
2008. máj. 5. 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Olyan jó látni, hogy tudnak itt kedvesek is lenni a kismamák ha baj van :) Sokszor olyan csúnyán összeszólalkoznak, aztán meg milyen normális tud lenni mindenki :)

Lányok, segítsünk egymásnak, én már tapasztaltam, hogy nagyon sokat számít ez egy egyedülálló anyukának az egész napi stressz után. Írj nekem is bátran, ha Pécsi vagy, akkor meg én viszek neked enni, hogy ne hagyd el magad!

2008. máj. 5. 23:03
 6/6 A kérdező kommentje:

jaaaj csajok! annyira hálás vagyok nektek minden szóért, hogy lemondani nem tudom! KÖSZÖNÖM! :) az apukával igyekszem mihamarabb lezárni a dolgainkat (közös ház stb), munkám van, visszavárnak, lakni is tudok hol, úgyhogy azért akkora baj nincs, csak megvisel ez az egész, mert hittem, hogy ez valami nagyon szép lehet :((((.

puszi nektek

2008. máj. 6. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!