Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért "undok" a kislányom az...

Miért "undok" a kislányom az apjával?

Figyelt kérdés
Nagyon anyás a lányom, elvárja, hogy mindent én csináljak neki (pl.én adjak inni, ne apa, én adjak oda neki bármit,ne apa, stb.).Játszani szépen eljátszik vele de ha olyanja van, akkor még puszit se ad neki és az is baj, ha meg akarja simogatni. Miért van ez? Ja és most lesz 3 éves.Kinövi ezt valaha? Jó lenne mert nagyon rosszul esik a férjemnek meg nekem is mert ettől szomorúnak látom.
2012. dec. 3. 22:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Apa mennyit van otthon? Ki az engedékenyebb? Ezek fontos dolgok
2012. dec. 3. 22:26
 2/13 A kérdező kommentje:
Szerintem egyikünk se engedékenyebb, azt se mondanám, hogy nincs itthon. Minden nap 5 körül már itthon van és igyekszik minél többet foglalkozni a gyerekekkel.
2012. dec. 3. 22:29
 3/13 anonim ***** válasza:
Látja rajtad,hogy majd megveszel "Apáért"? Látja rajtad,hogy alig várod,hogy hazaérjen és megölelhesd/időt tölthess Vele?
2012. dec. 3. 22:37
 4/13 A kérdező kommentje:
Szoktam mondani, hogy nemsokára jön apa, de az,hogy annyira várom, nem szoktam éreztetni és ha megérkezik nem csak egymással foglalkozunk.
2012. dec. 3. 22:43
 5/13 anonim ***** válasza:
Nyilván nem csak egymással foglalkoztok,nem is lenne kivitelezhető.Csak arra gondoltam,ha jobban ragaszkodnál a Férjedhez,ezt átvehetné a Kislányod is,mert látná rajtad,eltanulná Tőled(de ez csak egy tipp).Így talán (durván fogalmazva)azt látja,hogy egész nap megvagytok Ti kettesben is jól és ezt az idillt Apa felborítja illetve szükségtelen.A Nők amúgy is hajlamosak egy idő után nem eléggé kifejezni azt,hogy mennyire várják haza/örülnek a Férjüknek.Sőt még olyannal is bepróbálkoznék,hogy hozzon a Férjed Neked egy pohár innivalót a kérésedre (előzetes egyeztetéssel) és azt feltűnően jólesően idd meg és a Lányzó előtt és dícsért milyen finom,így kedvet csinálva Neki ahhoz,hogy megkóstolja Apa italát!:) Sok sikert Neked!:)
2012. dec. 3. 22:51
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem rossz ötletek, ki is fogom próbálni. Köszönöm!
2012. dec. 3. 22:54
 7/13 anonim ***** válasza:
Nagyon remélem,hogy segítettem!:) Ha nem jön be 1-2 nap után sem (mert azért lehet idő lesz,amíg elkezd nyitni,még akár több is),akkor gyere vissza s újradiskuráljuk!;)
2012. dec. 3. 22:56
 8/13 anonim ***** válasza:
Meg persze ha pozitív végkifejlet lesz is gyere vissza,mert érdekel!:) Nagyon szívesen!:)
2012. dec. 3. 22:57
 9/13 anonim ***** válasza:
3,5 éves a kislányom.ő is nagyon anyás.ha épp olyanja van még egy légtérbe sem marad a többiekkel,pedig van két nagyobb lányom is.sírva keres hogy hol vagyok.van hogy senki nem csinálhat dolgokat (mellé ülni,játszani,stb.) csak én.megoldást még én sem találtam.
2012. dec. 3. 23:21
 10/13 anonim ***** válasza:
2,5 éves a kislányom és nálunk is ez van. Sőt még rosszabb. Bár néha kifejezi, hogy hiányzik neki. De nálunk oka van: Apa sokszor hangos és türelmetlen. Ez ellen sokszor tiltakozom...Apa nem tud empatikusan ráhangolódni, se játszani sem szokott vele, csak puszilgatja...De a nagymama kedves és sokat játszanak együtt...és néha vele is ezt csinálja...Nagyon sokszor mondja, hogy senkit se szeret csak anyát.
2012. dec. 3. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!