4 évesnek milyen overált vesztek/vetettek?
Tegnap vettem neki.Két részest.
Sztem könyebb felvenni, meg ha nincs annyira hideg a kabátját akkor is tudja hordani.
Egybe részesnél kellet volna venni még egy kabátot is, így olcsóbb is.
Én is két részeset vettem, jobban ki tudja már használni. Egyedül is fel tudja venni.
Ha kell elég csak egyik részét mosni.
én mindkettőt vettem
ha az oviban kiviszik őket a hó könnyen bemegy a kétrészesbe, és amig be nem mennek fázik benne.ezért oda egyberészes sioverált vettem a brendonban.ez tuti jól zár tavaly is ilyenünk volt.
Ha megyünk kocsival valahová, akkor kétrészes.
Van egybe részes is, meg 2 részes is. Tavaly kiscsoportban, mikor kimentek "hógolyózni", ott több volt a sár, mint a hó. Rettenetesen nézett ki az overall. Ilyenkor ment egyből a mosógépbe, de sokszor nem száradt meg reggelre. Ilyenkor jó volt, hogy van másik.
HA autóval mentünk "meleg" helyre, akkor a két részest adtam a gyerekekre, mert ott le lehet venni a kabátot, és nem kell az egész cuccból kioperálni, közben bakancs le-föl, majd visszagyömöszölni. Ha szánkózni mentünk, akkor az egybe részest adtam rájuk.
Oviba jó ez is, az is.
Köszönöm a válaszokat!
Arra voltam kíváncsi, nem fognak-e hülyének nézni, ha egy 4 éves gyerekre még egybe részes overált adok. Nekünk abból van 3 is, 1 kimenős, 1 játszós az oviba, és 1 játszós itthonra az udvarra. Van neki télikabátja is 2, ezeket tudja hordani ha olyan helyre megyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!