Tegnap szóltak, hogy a bölcsiben nem csak nekem, hanem apukának is kell beadni munkáltatói igazolást. Minden bölcsi kér mindkét szülőtől? Én még ilyet nem is hallottam. Nem csak anyukának kell beadni?
Figyelt kérdés
És ez most nem a térítési díj megállapításához kell, mert én vállaltam a legmagasabb összeget, mivel a gyes + a fizum miatt úgyis abba s kategóriába kerülnénk, jól ki van ez találva.2012. nov. 30. 06:30
11/15 A kérdező kommentje:
Rendben van, csak mi külön élünk és ezt tudják is a bölcsiben.
2012. nov. 30. 09:59
12/15 anonim válasza:
Ha külön éltek es a gyerek nálad van elhelyezve, akkor nem kérhetnek. Fénymásold le a jogerős ítéletet es vidd be azt. Ha viszont csak nem hivatalosan vagytok külön, akkor joggal kérik.
13/15 anonim válasza:
Hát így már mindjárt más a helyzet. Amikor a fiam bölcsis volt, még én is egyedül neveltem, ott csak tőlem kértek igazolást, de én vittem a bírósági végzést arról, hogy a gyerek nálam van elhelyezve.
14/15 anonim válasza:
Akkor kell a bírói végzés, vagy az önkormányzatnál tett különélési nyilatkozat.
15/15 anonim válasza:
Ha külön éltek, akkor nem kérhetik. Tőlem sem kérték. Én írtam kézzel egy nyilatkozatot, hogy egyedül nevelem (a válás még folyamatban), és ennyi. Se lakcím kártya, semmi nem kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!