Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislányom most megy oviba....

Kislányom most megy oviba. Anyukák, nektek mik a tapasztalataitok, milyenek az ovó nénik? Mert hallottam már olyat is, hogy nem mondanak az anyukáknak semmit a gyerekről.

Figyelt kérdés

2012. okt. 25. 17:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Milyenek az óvónénik? - bizonyára mind másmilyen.

Legfeljebb csak azt tudjuk leírni, hogy nálunk milyenek.

Nálunk a mindennapokban csak egy-két mondatra van idő, megbeszélni, hogy minden rendben van-e a gyerekkel. Viszont bármikorra lehet kérni fogadóórát. Nem havonta egy délután, amikor lehet jönni, hanem bármikorra. Csak egyeztetni kell az időpontot, és kész. Akkor mindenre szívesen válaszolnak.

2012. okt. 25. 18:56
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen is, olyan is. Erre itt nem fogsz konkrét választ kapni. Miért nem érdeklődsz annál az ovinál, ahová vinni szeretnéd a gyereked? Ismerősi körben? Én is így csináltam. Az, hogy nem mondanak a gyerekről semmit.... Azért vannak a fogadóórák, hogy ott meg lehet beszélni mindent, azonban amikor 15-20 gyerek van az oviban amikor az ember elhozza a sajátját, biztos, hogy nem tud az óvónéni hosszasan beszélgetni a szülővel, most képzeld el, ha mindenkivel leállna trécselni. Nyilván egy-egy mondatra válaszol, de nem kell megsértődni, ha nem annyira közlékeny (sokan sértődötten veszik ezt tudomásul), neki végülis nem ez a feladata.
2012. okt. 25. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!