Gödölllői gyereksebészetről milyen tapasztalataitok vannak (Éry Pál és Lepp József doktorokról)?
Figyelt kérdés
2012. jún. 18. 23:04
1/3 anonim válasza:
Én, a fiam fityma letapadásával voltam ott. Már nem tudom kinél. Mint minden magyar eü. dolgozó alulfizetett, és túlterhelt, de én csak dicsérni tudom. Kedves, türelmes volt velem, és a gyerekkel is. És roppant szakszerű. Kb. 5 másodperc alatt megoldotta a beavatkozást, adott egy receptet amit nem is használtunk fel, és teljes körű felvilágosítást a beavatkozásról és a házi utókezelésről.
Ne parázz. Menj nyugodtan!
2/3 A kérdező kommentje:
köszi! :)
mi is emiatt mennénk, csak még pelusos a fiam és a védőnő meg a gyerekorvos más véleményen van hogy akkor most érdemes-e a beavatkozással próbálkozni vagy sem. Gondoltam elviszem és megmutatom a szakorvosnak is, hogy ő mit mond.
Arra nem emlékszel véletlenül, hogy egy öregebb, pocakos- bajuszos manusznál voltatok-e?
2012. júl. 19. 12:43
3/3 anonim válasza:
Az enyém is még pelusos volt. Kb. másfél éves. Lövésem sincs ki volt a doki, hogy nézett ki, mert olyan gyors volt az egész, hogy meg se tudtam figyelni.Egy vékony, gömb fejű pálcával tett egyetlen mozdulatot, majd felírt valami krém állagú Lidocaint, meg a tanácsok.Korábbról volt ilyen krémem, azt még aznap használtam, de aztán nem volt rá szükség.Így a receptet fel sem használtuk. Pikk-pakk az egész.Mint egy körömvágás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!