Zoltán, vagy Milán esetleg József név most mennyire gyakori?
Figyelt kérdés
Elsősorban most szült anyukák válaszaira lennék kiváncsi ,hogy a kórházban milyen nevekkel találkoztak sűrűn.2012. máj. 25. 20:03
1/23 anonim válasza:
A Milán elég gyakori,a Zoltán és a József szerintem nem.Én ílyen nevekkel találkoztam:Bence,Noel,Máté,Dávid,Gábor,Botond,Benett,Balázs ezekből több is volt a kórházban.
2/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) A Zsombor meg a Milán tetszett de én nem szeretem a túl gyakori neveket .Zoltán a párom ,József meg az öcsém és a kereszt apuja lesz :)
2012. máj. 25. 20:16
3/23 anonim válasza:
Zoltán és József régi név.Nem olyan szépek. amúgy a te gyereked,neked kell hogy tetsszen.Férjednek is.
4/23 A kérdező kommentje:
Szerintem attól,hogy régi nevek még lehetnek szépek .A Zoltán tetszik hiszen a páromat igy hivják :) A Jocika pedig aranyos .Vannak modern jó hangzású nevek de mint irtam nem birom a tucatneveket ,és vannak oylan divat nevek is amitől a hideg ráz .Tudom ,hogy nekem / nekünk kell eldöntenünk stb de pont a gyakoriságukra voltam csak kiváncsi ,mert én nem találkozok gyakran csak úgy pici babákkal .:)
2012. máj. 25. 20:25
5/23 anonim válasza:
3.vagyok! Küldöm neked a linket,ahol megtudod nézni a nevek gyakoriságát.Én is itt olvastam valamelyik nap,h milyen nevet adjak a születendő lányomnak!! :)
6/23 A kérdező kommentje:
Nagyon köszike :))Szabad kérdeznem neked mi lesz a picid neve ? Igazából még nem tudom h kisfiú (mki szerint kisfiú)vagy kislány .Csak gondolkodom mindenen :))Kislány névvel is gondban vagyok , de még van is időnk .:)
2012. máj. 25. 20:37
7/23 anonim válasza:
Martina lesz a neve,mert ez ritka név. :) Mikorra vagy kiírva?? Amúgy gratulálok! Fiam neve:Marcell,most 2éves.
Amúgy Zoltán és Milán szép nevek.József annyira nem tetszik,de a te döntésed!
8/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Zoltán József lesz szerintem :)
Cigányoknál tán gakoribb azért az Armandó,Renátó stb ..biztosan van bőven József is de igy második névként szerintem jó lesz az .:)
2012. máj. 25. 20:44
9/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Viszont neked is .:) Szép név ! Nekem van egy Ramónám egy Lúciám és egy Zsoltom már.:)
Én dec . 21 most leszek a 10 -hétben .Szóval még van időm csak elgondolkoztam .:))
2012. máj. 25. 20:50
10/23 A kérdező kommentje:
Te mikorra várod Martinát? :)
2012. máj. 25. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!