Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ovi felvételnél kérnek munkált...

Ovi felvételnél kérnek munkáltatói igazolást szülőtől?

Figyelt kérdés

nálunk szeretik halogatni a felvételt, de ha dolgozik az anya, akkor fel szokták venni. nekem itthonról végezhető munkám van, elég nekik, ha megmondom, hogy dolgozom, vagy kell hivatalos irat?

köszi!

2012. nov. 28. 20:42
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Nem kérnek. Meg fogják kérdezni hol dolgozol és mit, de munkáltatói nem kell.
2012. nov. 28. 20:47
 2/9 anonim ***** válasza:
68%

nálunk kérnek. jó kis helyzet mert mindketten dolgozunk, de nem vagyunk bejelentve :(

most hívogatom az ismerősöket, hogy valaki adjon munkáltatóit, enélkül nálunk csak 5 évesen veszik fel :(

2012. nov. 28. 20:49
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
Óvoda függő, szerintem nagyon kevés hely van ahol nem kérnek.
2012. nov. 28. 20:49
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
Akkor vállalkozó vagy nem? Akkor annak a hivatalos papírját kell bemutatni. Végül is kevés hely van akkor azt az adófizető emberek gyerekeivel töltsék fel mert abból van az ovi is. Szerintem ez teljesen jogos kérés.
2012. nov. 28. 20:53
 5/9 anonim ***** válasza:
89%

Nálunk nem kérnek. Sőt nagyon sok anyuka hordja a 3-4 évest oviba, miközben épp terhes, vagy a babakocsiban tolja az 1 év alatti gyerkőcöt (és nem dolgozik otthonról sem).

Én is most találtam munkát, de már szeptembertől ovis a fiam.

2012. nov. 28. 20:55
 6/9 anonim ***** válasza:
46%
Szinte mindenütt kell. Sőt, mar az iskolai felvételnel is kérik....
2012. nov. 29. 06:15
 7/9 anonim ***** válasza:
46%

Általában nem a felvételnél kérik, hanem szeptemberben kezdésnél.

Nálunk mondjuk csak akkor kérik ha ott alvós a gyerek, ha délbe elhozod akkor nem.

Én tanulok két suliba, ezt mondtam az ovónőnek, így nem kért semmi papírt

2012. nov. 29. 07:20
 8/9 A kérdező kommentje:

köszi!

szóval ovifüggő.

adófizetős gyereke járjon oviba... annyit reagálnék rá, hogy szerintem a körzeti oviba kutya kötelességük felvenni a 3 éves gyerekem. azért fognak valószínűleg visszakozni, mert van egy fél évesem is, akivel itthon vagyok. ha vállalkozást kezdenék gondolom elveszíteném a Gyest. mai körülmények közt amúgy sem mernék vállkozásba belekezdeni. épp ez a pár év amíg itthon vagyok lehetne idő arra, hogy felfuttassam a munkám, ha sikerül, akkor babázás után szívesen végzem hivatalosan is. de kell neki 2-3 év.

2012. nov. 29. 12:41
 9/9 A kérdező kommentje:
ja és lepontozók menjetek máshova ha kérhetem. mindenki leírta a saját tapasztalatát, erre voltam kiváncsi. köszönöm a válaszokat!
2012. nov. 29. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!