A bölcsibe amit adunk munkáltatói igazolást annak utánanéznek?
Két helyről tudok nyilatkozni, az egyik ahol anyósom dolgozik, a másik ahová a lányom jár. Igen, mind a két helyen ellenőrzik.
Anyósék ráadásul duplán.
Nálunk nem ellenőrzik.
Ahol azt írjátok, hogy igen, ott pontosan ki és mit ellenőriz? Erre nagyon kíváncsi lennék, aki tudja, kérem szépen, írja meg. Felhívják a céget és megkérdezik, hogy ők adták-e ki az igazolást? Mert erre simán mondhatják, hogy igen, persze. Ha a vállalkozó barátom adta a kamu igazolást, akkor is ugyanígy megy gond nélkül. Vagy az Apehnél, TB-nél ellenőrzik, hogy valóban be van-e jelentve, és fizetnek-e utána járulékot? Én ilyenről még nem hallottam.
A tel.szám: én valóban dolgozom, de sosem kértek tőlem munkahelyi tel. számot a bölcsiben. Nem is adtunk meg. Csak a mobilszámomat tudják, azon elérnek, ha mégsem valami miatt, akkor a férjemet, vagy esetleg a nagyit hívhatják.
Dunakeszin nálunk ellenőrizték.
Sőt,még nyilatkozatot is alá kellett írni beíratkozáskor, hogy a NAV-nál ellenőrizhetik az adatokat.
Miért lett lepontozva, hogy a munkahelyedet is felhívják, ha beteg a gyereked??
Nálam volt már ilyen eset, nem is egyszer, mivel nálam nem lehet telefon, ha dolgozok.
A másik, nálunk a bölcsiben kötelező munkahelyi tel.számot megadni, addig nem fogadják el a jelentkezést. Egyébként én onnan tudom, hogy leellenőriztek, hogy a fiam gondozója előbb tudta, hogy mikor telik le az összegyűlt szabim, mint én, mert közölte a dátumot, hogy addig háromkor hozzam el a fiamat. Ekkor kérdeztem rá, hogy honnan tudja mikor jár le a szabim, és elmondta, hogy a vezetőnő utánaérdeklődött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!