Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A bölcsibe amit adunk munkálta...

A bölcsibe amit adunk munkáltatói igazolást annak utánanéznek?

Figyelt kérdés
2012. szept. 10. 20:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Két helyről tudok nyilatkozni, az egyik ahol anyósom dolgozik, a másik ahová a lányom jár. Igen, mind a két helyen ellenőrzik.

Anyósék ráadásul duplán.

2012. szept. 10. 20:36
 2/7 gelazso ***** válasza:
100%
elöbb utóbb igen. Mindenképpen.
2012. szept. 10. 20:36
 3/7 anonim ***** válasza:
70%
Igen. Ráadásul, ha beteg a gyereked vagy valami történik vele, és a szülőket nem érik el telefonon, a második ahol keresnek, a leadott munkahely telefonszáma.
2012. szept. 10. 20:59
 4/7 krisztivan ***** válasza:
48%
Nálunk nem igazán.
2012. szept. 10. 21:12
 5/7 anonim ***** válasza:
47%

Nálunk nem ellenőrzik.

Ahol azt írjátok, hogy igen, ott pontosan ki és mit ellenőriz? Erre nagyon kíváncsi lennék, aki tudja, kérem szépen, írja meg. Felhívják a céget és megkérdezik, hogy ők adták-e ki az igazolást? Mert erre simán mondhatják, hogy igen, persze. Ha a vállalkozó barátom adta a kamu igazolást, akkor is ugyanígy megy gond nélkül. Vagy az Apehnél, TB-nél ellenőrzik, hogy valóban be van-e jelentve, és fizetnek-e utána járulékot? Én ilyenről még nem hallottam.

A tel.szám: én valóban dolgozom, de sosem kértek tőlem munkahelyi tel. számot a bölcsiben. Nem is adtunk meg. Csak a mobilszámomat tudják, azon elérnek, ha mégsem valami miatt, akkor a férjemet, vagy esetleg a nagyit hívhatják.

2012. szept. 10. 23:52
 6/7 Tervisk válasza:
100%

Dunakeszin nálunk ellenőrizték.

Sőt,még nyilatkozatot is alá kellett írni beíratkozáskor, hogy a NAV-nál ellenőrizhetik az adatokat.

2012. szept. 11. 13:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Miért lett lepontozva, hogy a munkahelyedet is felhívják, ha beteg a gyereked??

Nálam volt már ilyen eset, nem is egyszer, mivel nálam nem lehet telefon, ha dolgozok.

A másik, nálunk a bölcsiben kötelező munkahelyi tel.számot megadni, addig nem fogadják el a jelentkezést. Egyébként én onnan tudom, hogy leellenőriztek, hogy a fiam gondozója előbb tudta, hogy mikor telik le az összegyűlt szabim, mint én, mert közölte a dátumot, hogy addig háromkor hozzam el a fiamat. Ekkor kérdeztem rá, hogy honnan tudja mikor jár le a szabim, és elmondta, hogy a vezetőnő utánaérdeklődött.

2012. szept. 11. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!