Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » SOS kérdés Bölcsi beszoktatás3...

SOS kérdés Bölcsi beszoktatás3 munkáltatói igazolásról, valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés
a helyzet az, hogy kisfiamat felvették bölcsibe, sajnos én viszont nem találtam sokáig munkát. Azt mondták hogy már csak jövő hét végéig tudják nekünk tartani a helyet, én viszont mindenképp dolgozni szeretnék. E héten kaptam egy lehetőséget egy újonnan nyíló üzletben ami viszont csak október elején nyit, addig viszont csak ideiglenes munkavállalóival alkalmaznának a bolt megnyitásának előkészületeiben segítenék. Na most ez hétfőn kezdődne, a munkáltató azt mondta, min egy napot akar látni dolgozni, és utána kiadja a munkáltatói igazolást( ezt részükről én megértem) a bölcsi meg azt, hogy igazolás nélkül még szoktatni sem mehetek. Holnap lenne az első nap a bölcsiben, ami így is necces mert akkor is csak 3 napot szoktatnám. Szerintetek mit lehet tenni ilyenkor, hagyjam a fenébe az egészet?? Bosszantó, hogy ezen múlik, mert a pénz az nagyon kellene. Tudja valaki, hogy ez a papír pontosan mire kell, utánanéznek hogy valaki tényleg dolgozik e? És ha közben kirúgnak majd? Csak magam is ismerek protekciós anyukát aki viszi a gyereket ugyanebbe a bölcsibe, de tudom, hogy nem dolgozik konkrétan csak be van jelentve a férje vállalkozáában
2012. szept. 12. 20:28
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
Nincs ismerős vállalkozás, anyukád, apukád munkahelye, nárki ahonnan tudnál kérni egyet? neki semmibe nem kerül, Neked meg lesz egy papírod, nem hiszem, hogy a bölcsi utána nézne. Nem is tudom, hogy van-e hozzá joguk egyáltalán.
2012. szept. 12. 20:42
 2/5 A kérdező kommentje:
de van erre gondoltam én is csak nem mertem bevállani eddig mert mi van ha utánanéznek. Mert két hét múlva tutira lesz rendes munkám csak addig kellene.. de nem értem ezen a pár napon is mit szórakoznak velem:((
2012. szept. 12. 20:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Én a helyedben kérnék a rokontól arra a 2 hétre egy "fal" munkáltatóit, majd 2 hét múlva vinném a valósat, hogy közben munkát váltottál. Ehhez jogod van.

Amúgy, kizártnak tartom, hogy leellenőrizzék a munkáltatóit, nincs joguk és apparátusuk sem hozzá.

2012. szept. 12. 21:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!

Azt elfelejtettem, hogy nálunk 30 napot adtak türelmi időt a munkáltatóira, szept. 3 hoz képest, mert akkor kezdődik az év.

Szerencsére sikerült:) És legális:)

2012. szept. 12. 21:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi hát épp ez az, most hogy a fenébe várjam el az új munkáltatómtól, hogy csak úgy előre ukmukkfukk igazoljon engem, a bölcsi meg nem értem miért nem bírja ki azt a pár napot, amíg kapok papírt, ha már egyszer felvették, protekció nélkül is, akkor gondolom azért mert volt elég hely... na majd holnap meglátjuk mit tudok kikönyörögni és kitől:))
2012. szept. 12. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!