Ellenőrzik valahogy a munkáltatói igazolást amit kérnek az oviban?
Sajnos felénk helyhiány van ezért anyától és apától is munkáltatóit kérnek max akkor van esély a felvételre. Nekem van munkahelyem (apának is van vele nincs is gond) de van egy 2 hónapos kis tesó aki miatt nyilván nem megyek szeptemberben dolgozni viszont ismerőstől tudnék kérni munkáltatói igazolást. Szerintetek?
A kislányom már 3 éves elmúlt, nagy szüksége volna a szocializálódásra mert így csak a TV-t nézi egész nap meg számítógépezik meg ha jó az idő egyedül játszik a kertben. Hozzátartozik,hogy valójában tényleg dolgozom most is mert muszáj, másképp nem élünk meg. Amíg a pici alszik én varrogatok és az interneten adom el a dolgokat amiket csinálok emiatt sajnos semmi időm nincs a nagyra. Család 200km-re, nincs segítségünk sem.
ellenőrzik és az a baj, hogy a gyedet is bukhatod.
arról nem is beszélve, hogy értelme nincs, mert szept. 2.-én mikor ugye egyértelművé válik, hogy otthon vagy (míg más azért lehet kenyeret nem tud tenni az asztalra...)
simán kitehetik.
egyetértek, hogy 3 évesnek szüksége van gyerektársaságra, de nem csalással és hazudozással, mások kiszúrásával és ellehetetlenítésével kéne ezt elérni, hanem valós megoldást keresni
Szerintem nem ellenőrzik - nincs rá lehetőségük.
És ha mégis lebuksz, kitenni nem fogják. Mondjuk én nem pártolom a csalást, de nem is azért tetted fel a kérdést, hogy ítélkezést hallgass:)
Mi az, hogy berakod a TV elé ? Nekem két lányom van (4, és 2 éves- most várom a harmadikat), mindkettő mellett dolgoztam/dolgozom, de soha nem passzoltam azért a tv elé, hogy én haladjak a munkámmal!
Már bocsánat, de az eddigi leírásodból nagyon úgy tűnik, hogy a gyereknek nem szocializációra hanem anyára lenne szüksége!
És igen ellenőrzik a munkáltatóit! Vagy amikor kijönnek családlátogatásra, mit fogsz mondani a kistesóról, hogy amíg a munkahelyeden vagy hová teszed?
Én a helyedben az igazat mondanám, és várnék.
Azt mondom, hogy bölcsibe megy. :O
De hogy dolgozol ha otthon vannak a gyerekek és Te velük vagy elfoglalva? Ezt nem értem de komolyan érdekelne. Amit én csinálok a varrás, nem olyan munka ami szinte magától megcsinálódik. Vagy csinálom odafigyelve vagy nem csinálom sehogy sem. Ezt fél szemmel nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!