A bölcsődei beíratáshoz kért munkáltatói igazolást leinformálják?
"nálunk igen, még azt is hamarabb tudta a bölcsi, hogy mikor telik le az összegyűlt szabim, mint én..."
Hogy micsoda???
Még azt is hamarabb tudta,hogy mikor telik le a szabid ?
És ebből kiindulva talán azt is kikötötték,hogy a szabid legvégén szoktathatod csak be a gyereket ?
Nekem ez már a pofátlanság határát súrolja.
Nem, viszont azt kikötötték, hogy 3 után hozzuk haza a fiunkat és fél 8-nál előbb ne vigyük be. A másik csoportban pedig kettőkor /uzsi nélkül, alvásból felébresztve a gyereket!! Persze a kajapénzből nem vonják le/
Most már egy hete dolgozom, húzzák is a szájukat, hogy ha hatra viszem, vagy fél ötkor hozom el, műszakomtól függő.
"Nem, viszont azt kikötötték, hogy 3 után hozzuk haza a fiunkat és fél 8-nál előbb ne vigyük be."
Ez a felgyűlt szabik kivételének idejére vonatkozik ?
Én nem is tudtam,hogy már a szabadságolás idején sem mehet a gyerek egész napra.
Hasonló elbírálás mint ha otthon lennél a kistesóval ezek szerint.
szerintem sem
tavaly a bölcsinkbe járt 10 arab gyerek is,mindegyiknek anyjának a józsefvárosi piac volt beírva munkahelynek.
én még nem láttam arab nőt dolgozni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!