Örökbefogadás. Amikor már megvan a kicsi, megvolt az ismerkedés, vihetnéd haza, kérnek újra munkáltatói igazolást?
Attól függ szerintem,hogy mikor mutattad be az előző munkáltatóit.Ó ezek a hivatalos dolgok nagyon hosszasak,bonyolultak...de megéri végigcsinálni :-D ,mert a gyermeked mindent megér !
Én is kétgyerekes örökbefogadó anyuka vagyok :-),nagyon boldog vagyok,hogy két ilyen gyönyörű gyermekem van(6 és 2 évesek) .
Amikor a nagyobbat fogadtuk örökbe az nagyon hirtelen jött és a férjem pont akkor szűntette meg a vállalkozását :-O ,egyik haverja jelentette be gyorsan magához a saját cégéhez ,meg is bolondultam volna ha emiatt nem kaphattuk volna meg a kisfiunkat :-)!
Írnál ide,vagy privátot,ha nem probléma ,hogy hogy áll az örökbefogadásotok,annyira szeretek másokkal együttörülni ilyenkor !
Ó szegénykéim,ők is úgy vannak mint mi voltunk annak idején .
Minden követ mozgassatok meg ,hogy valahonnan legyen egy munkáltatóitok...szerintem nem feltételnül néznek ám utána ,hogy valóban bejelentett álásról van e szó...lepecsételt ,valóban létező cég által kiállított legyen.
Különben pedig a gyámügyesek is jól tudják milyen világot élünk sajnos,hogy be sem jelentik a munkáktatók sok esetben a dolgozókat ,nem fognak kutakodni,láttják ők,hogy milyen helyre kerül az a kislány.
Az én férjem jelenleg Németországban van kint dolgozni,mivel itt annyira szörnyű a helyzet ahol lakunk,mi is megyünk rövidesen utána .Szerencsére az én közalkalmazotti állásom mindig biztos pont volt nekünk.
Drukkolok az ismerőseidnek ,ezen ne múljon a kislány sorsa ,csak ügyesen,talpraesetten tessék intézkedni!
Ha jól emlékszem mi is izgultunk mikor odaadtuk a munkáltatóit,mert nem is tudtuk,hogy most akkor bejelentette e az ismerős valóban ,aztán csak annyi jelentősége volt,hogy betették a többi papír közé,mert ez egy formaság,kötelező beletenni a paksamétába.
Mikor rákérdeztek a férjemre,hogy diktálja már be a munkahelyének nevét amikor az örökbefogadási papírokat intéztük,volt egy pár másodperces hatásszünet,mert hirtelen eszébe sem akart jutni a cég neve ahol elvileg dolgozik.
Ilyenkor az ember mindent elkövet,nem létezik olyan örökbefogadni szándékozó aki ilyenkor ne vetne be akármit is,bele is őrülnének,ha ezen múlna most,hogy megkaphatják e a kicsikéjüket.
A másik oldal pedig az,hogy a gyámügyesek tisztában vannak ám azzal,hogy milyen világot élünk,válság van,majdnem minden családot sújtja...nem szoktak utánanézni a munkáltatói valódiságának,csak beteszik a paksamétába,szerintem még akkor is megkapná a házaspár a gyermeket,ha őszintén elmondanák az igazságot.
Majd talál állást az apuka és szépen felnevelik a gyermeket egészségben,boldogságban,biztonságban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!