Tegnap szóltak, hogy a bölcsiben nem csak nekem, hanem apukának is kell beadni munkáltatói igazolást. Minden bölcsi kér mindkét szülőtől? Én még ilyet nem is hallottam. Nem csak anyukának kell beadni?
Figyelt kérdés
És ez most nem a térítési díj megállapításához kell, mert én vállaltam a legmagasabb összeget, mivel a gyes + a fizum miatt úgyis abba s kategóriába kerülnénk, jól ki van ez találva.2012. nov. 30. 06:30
1/15 Mara Acoma válasza:
Közöld velük, hogy nem adjátok be,amíg el nem magyarázzák pontosan, hogy miért kell.
2/15 anonim válasza:
Ha együtt élnek a szülők, mindkettotol kérni szoktak. Sőt, általános iskolában is.
3/15 anonim válasza:
Nálunk is kértek mindkettőnktől,igaz már beiratkozáskor szóltak.
4/15 anonim válasza:
mivel az Apuka is lehet már GYES-en/GYED-en, így igazolni kell, hogy ő sincs fizetésnélkülin otthon.
5/15 anonim válasza:
Mindenhol így van. Azért kell mindkét szülőtől, mert a bölcsőde azoknak van, akiknek mindekét szülője dolgozik, nemcsak az egyik. Ha apuka nem dolgozik, akkor tud vigyázni a gyerekre.
7/15 anonim válasza:
Igen kell, mert ha otthon van nem mehet bölcsibe.
8/15 anonim válasza:
Én vittem a férjem részéről is igazolást, de visszaadták, mondván nem kell. Pedig budapesti bölcsi, sokszoros túljelentkezéssel.
9/15 anonim válasza:
Nálunk is kérték mindkettőnkét "alapból" (nem térítési díj miatt). De elég volt kb. 1 hónappal a beszoktatás kezdete után leadni.
10/15 anonim válasza:
Nálunk is kell, gondozónő vagyok. Azért, mert ha apuka otthon van akkor nem vesszük fel a gyereket, hanem olyat veszünk fel ahol mind a 2 szülő dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!