Miért viszi sok szülő betegen is oviba a gyerekét?
Ezt a kérdést akár én is kiírhattam volna:(!
Az én fiam is szeptembertől ovis,november közepééig nem volt beteg,akkor egy kicsit folyt az orra.Itthon tartottam,hogy ne a szülinapjára legyen beteg.
Múlt hét hétfőn vittem oviba ,teljesen egészségesen,a csoportfele köhögött,de olyan módon,hogy azzal én már biztos elvittem volna a gyerekemet orvoshoz.Enyhe orrfolyással én is vinném oviba,de amikor már a sok takonytól köhög is,az már orvost igényel.
Péntekre megint beteg lett,így most a héten megint itthon van.
Az a baj,hogy a csoportjában sok a kicsi,így ők még nem tudnak orrot fújni,vagy még nem normálisan,így csak törölgetik az óvónők,amitől nem múlik el a probléma.
Az én fiam lázgörcsös,így sokkal jobban kell figyelni rá,és szerencsére olyan a munkabeosztásunk a férjemmel,hogy mindig van itthon valaki,ha betegek a gyerekek.
És megértem a többi szülőt is,ha nem tud mindig otthon maradni,de a taknyosságnak is vannak fokozatai,ha nem kapjuk el időben,akkor csak durvább lesz:(!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!