Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért viszi sok szülő betegen...

Miért viszi sok szülő betegen is oviba a gyerekét?

Figyelt kérdés
Ne haragudjon senki a kérdésemért,de totál ki vagyok akadva!Az óvónőre,a szülőkre..mit tudom én.Szept-ben kezdtük az ovit,azóta szinte örökös az orrfolyás,valamint már kétszer kaptak a fiaim antibiotikumot.Amint megtaknyosodtak,vagy köhögtek én viszem őket dokihoz,és NEM mennek oviba.Rá egy hétre egészségesen indulnak újra,de ez nem tart csak max.1hétig.Ma az öltözőben 3 zöld taknyos gyerekkel,valamint egy jó hurutos köhögésűvel futottam össze!Ezt nem hiszem el!Én is melózok,és igen félek,nehogy kirúgjanak a sok táppénz miatt,de akkor sem viszem betegen oda őket!Ez mindenhol így megy?Óvónők miért nem szólnak anyukáknak,hogy így viszi a gyerekét??

2012. nov. 27. 14:42
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
70%
az enyém szeptember óta ovis, beteg még nem volt, ellenben taknyos már vagy háromszor, ami háromszor másfél/két hetet jelent, mindeközben - ahogy valaki írta szétszedi a házat - tehát a közérzete teljesen jó, na most ha 3 hónapból 6 hetet otthon lettem volna, akkor már nem lenne állásom, és akkor bizony kajánk sem lenne, mivel egyedül nevelem :(
2012. nov. 27. 22:28
 22/26 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést akár én is kiírhattam volna:(!

Az én fiam is szeptembertől ovis,november közepééig nem volt beteg,akkor egy kicsit folyt az orra.Itthon tartottam,hogy ne a szülinapjára legyen beteg.

Múlt hét hétfőn vittem oviba ,teljesen egészségesen,a csoportfele köhögött,de olyan módon,hogy azzal én már biztos elvittem volna a gyerekemet orvoshoz.Enyhe orrfolyással én is vinném oviba,de amikor már a sok takonytól köhög is,az már orvost igényel.

Péntekre megint beteg lett,így most a héten megint itthon van.

Az a baj,hogy a csoportjában sok a kicsi,így ők még nem tudnak orrot fújni,vagy még nem normálisan,így csak törölgetik az óvónők,amitől nem múlik el a probléma.

Az én fiam lázgörcsös,így sokkal jobban kell figyelni rá,és szerencsére olyan a munkabeosztásunk a férjemmel,hogy mindig van itthon valaki,ha betegek a gyerekek.

És megértem a többi szülőt is,ha nem tud mindig otthon maradni,de a taknyosságnak is vannak fokozatai,ha nem kapjuk el időben,akkor csak durvább lesz:(!

2012. nov. 28. 09:12
 23/26 A kérdező kommentje:
Kedves 18.válaszoló,nem tudom miért kötekedsz velem.A kérdésben is előre bocsánatot kértem,és többször írtam senkit sem akartam bántani,csak érthetetlen volt ez számomra.Ja és senkit se pontoztam le,nem szoktam.Kíváncsi voltam a véleményekre.
2012. nov. 28. 10:50
 24/26 anonim ***** válasza:
57%
Igazán csodálkoznék rajta, ha az óvodában valóban a "nagyon takonyos" kifejezés megjelenne egy kiirason....
2012. nov. 29. 06:31
 25/26 A kérdező kommentje:
Pedig,pontosan így van kiírva.
2012. nov. 29. 08:41
 26/26 anonim ***** válasza:
A frissen elkezdett bölcsis kislány anyukája vagyok. Én pont ma kérdeztem ere rá. Szóval ha csak vízszerű váladék jön a nóziból akkor lehet vinni. Abban az esetben nem ha levert rosszkedvű, lázas és ezek mellé jön be még valami más tünet. Ez teljesen korrektnek érzem és ezzel még azonosulni is tudok.
2012. nov. 29. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!