Titeket nem háborít fel, hogy sok szülő a lehető leghamarabb oviba akarja adni a gyerekét, miközben ő otthon van? A Támogatásokat persze felveszi.
engem nem
ő dolga, és azért az a támogatás igazán szó szerint semmire sem elég
Nálunk aki nem dolgozik, vagy gyesen van otthon, nem veszik fel a gyerekét.
Támogatásokat a rászorulók kapják, akik tényleg rászorulnak, mert nagyon sok kritérium van, szóval tényleg csak az kapja meg ahol senki sem dolgozik.
A szegény gyerekeket meg azért veszik fel, ahol a szülő munkanélküli, mert sokszor otthon nem jut kajára, így legalább az Oviban kap.
Nem
Tudhatod ki hogy él, kívülről behéz megállapítani!
Nem. A lehető leghamarabb kornak is van egy alsó határa. Szóval ha beveszik oviba a gyereket, akkor mi a gond, ha beadja?
Milyen támogatásokat vesz fel utána, ami befolyásolja, hogy hol a gyerek?
milyen támogatás? Családi pótlék? Az akkor is jár, ha iskolás a gyerek.
A picinek is jár annyi figyelem, mint a nagynak annak idején, a kizárólagos foglalkozás, amíg a nagy oviban van. A szülő a pici miatt van otthon, 3 éves kortól a nagy mehet óvodába, ha nincs hely, úgysem veszik fel, ha meg van hely, akkor meg kell az óvodának a gyerek a fejkvóta miatt.
Itthon vagyok a picivel, de a 3 évesem egyből elkezdte az ovit, amint betöltötte a 3-at.
Ettől nem kapok több vagy kevesebb támogatást, a gyedem és a családi pótlék ugyanannyi.
Nem vagyok felháborodva saját magamon. A gyerekemre szüksége van az ovira, unt már itthon lenni, imádja az ovit úgy ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!