Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Titeket nem háborít fel, hogy...

Titeket nem háborít fel, hogy sok szülő a lehető leghamarabb oviba akarja adni a gyerekét, miközben ő otthon van? A Támogatásokat persze felveszi.

Figyelt kérdés
2012. máj. 13. 12:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Az eset bizonyára felháborítana, de hidd el, nem ez az általános.

A kérdésedben a "sok szülőt " említed, miközben valójában egy ilyenről tudsz.

2012. máj. 13. 15:39
 22/26 anonim ***** válasza:
és milyen támogatást kap a szomszédod a gyerekére?
2012. máj. 13. 16:06
 23/26 anonim ***** válasza:
Gondolom a gyes-re gondolt a kérdező. Ha még csak 2,5 éves a kislány, akkor az 3 éves korig jár.
2012. máj. 13. 16:08
 24/26 anonim ***** válasza:

Nálunk 2,5 éves kortól felveszik a gyereket az oviba. A lányomat vittem, mert ő akarta, de az óvó néni nagyon ellenséges volt velem.

- Minek hozza, ha otthon van?

Úgyhogy inkább nem vittem. 3,5 évesen kezdte, imádja. Ha minden reggel sírna, akkor nem vinném, amíg itthon vagyok.

A 2. gyerekemet is szeretném vinni minél előbb. Elvileg felvették, de engem meg elbocsájtottak. Itthon végezhető munkát kaptam feketén. Szóval én vinném mindenképpen, nem tudom így felvennék-e. Aztán, hogy a szomszéd mit gondol rólam, hogy itthon vagyok, az meg az ő dolga. Te honnan tudod, hogy a szomszédod is mit csinál egész nap?

2012. máj. 13. 16:41
 25/26 A kérdező kommentje:
Onnan tudom, hogy hallom ahogy a szülei minden nap ordítoznak vele, hogy még csak az ebédet se képes megfőzni míg ők dolgoznak.De támadjatok engem, Én látom mi megy ott,mennyire nem foglalkozik a kislánnyal.És onnan látom, hogy sorház, egy közös udvarral.
2012. máj. 13. 20:08
 26/26 anonim ***** válasza:
De, ha azt látod, hogy napközben mi megy akkor te is otthon vagy , és ezért szólod meg a szomszédot.
2012. máj. 13. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!