Hogy lehet így magánbölcsit üzemeltetni? Milyen szülő adja be ilyen helyre a gyerekét?
Szerintem félretájékoztattak téged, mert öt gyerek lehet egy családi napköziben (magánböcsi).
Vagy, ahova te beírattad egy alapítványi bölcsi?
Egy csomó feltételnek meg kell felelni, amit ellenőrizni kell. Te is csinálhatsz otthon ha megfelelsz a feltételeknek. Állami normatívát kapnak gyerkőcök után, és általában ezek Csana-egyesületek, amik pályázhatnak unios pénzekre stb....
Olyan szülő adja be ilyen helyre a gyerekét, akinek a gyerkőcét nem vették fel a bölcsibe, vagy oviba, és nem tudja kifizetni a havi 50-80ezres havi díjat.
NÁlunk (egy kisebb város) 27.000 Ft, elég barátságos, itt is csak öt lurkó van. Van egy nagy szoba, egy előtér, wc, és egy közös helység. Dadus nincs. A családi napközibe csak egy bizonyos tanfolyamot elvégzettek dolgozhatnak. Kaját az iskolából hordják.
3.vagyok.
Na itt lehet én értek félre valamit.De ha 3 nap 29000Ft akkor 14 nap ahogy te írod az 134400Ft!!!????VAGY?
A 60-70 ezres is csak 14napos vagy egy havi?
Félre ne érts nem kötözködni akarok csak nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!