Kisfiamnak a lerakódást a torkából hogyan távolítsam el?
Nem vagyok orvos, de szerintem a mandulája van begyulladva, arra kelleni fog sajnos az antibiotikum. Holnap elvinném dokihoz.
Ha lázas, vagy nagyon fáj neki, akkor pedig még ma az ügyeletre.
Az enyém ugyan így van már hetek óta, tegnap este belázasodott, azóta visít, hogy fáj a torka, neki is össze vannak nőve a mandulái, úgyhogy holnap orvos.
Sajnos ha a váladékot nem sikerül kipucolni onnan, az előbb utóbb valami galibát okoz. Én már hetek óta várom, hogy mikor lázasodik be, hát úgy tűnik nem hiába.
Mi már kipróbáltunk minden létező praktikát, orvos is sok mindent javasolt, de nem szívódott fel a váladék, sajna így valószínű atb lesz a vége, de legalább az helyre pakolja rendesen és nem fog nyűglődni az ünnepek alatt.
Köptető: Ambroxol például.
A Lándzsás útifű és az Erigon szirup nem kimondottan köptető.
Haa torka össze lenne nőve, már nem itt írogatnál, ne haragudj, de eü végzettséggel ilyen kifejezést még nem hallottam.
Ha hólyagos a torka, mutasd meg orvosnak. Erre még nem kell antibiotikum, de ha tüszős lesz a mandulája, arra kelleni fog.
A salvus vizes inhalálás nagyon jó, de csak akkor ha pár napig, naponta 2szer 15-20 percet inhalál rendes porlasztó géppel.
A sima inhalálás, amikor a meleg víz/kamilla fölé hajol, az nem sokat ér.
Jobbulást!
Én ezt nem értem. Ha a gyerek a köptetők mellett ise javul én bizony elvinném orvoshoz. Másik te ha csak nem orvos vagy honnan tudhatod, hogy ténylegesen nem kell antibiotikum. Ugyan is ha a mandulájával van gond akkor kell és én nem is várnék ezzel tovább mert rámehet akár a szívére is a dolog. Ez NEM játék.
Laikus anyukák ne akarják felül bírálni az orvos döntését, hanem beszéljék meg vele. Pl mi a baj torka stb. Ettől én frászt tudom kapni.
eü-s anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!