A gyermekem füle mögött olyan "büdös". Nem látok ott semmi lerakódást, jól átmosom neki fürdéskor, beolajozom neki és mégis érződik. Olyan szaga van, mint amikor vmi be van gyulladva. De nem látszik semmi. Mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 21:24
1/9 anonim válasza:
Fürdetés után jól szárazra is törlöd?
2/9 A kérdező kommentje:
Igen, különösen figyelek mióta érzem azt a szagot.
2011. jún. 7. 21:40
3/9 anonim válasza:
Szerintem, ahogy odaszárad egy kevés fürdető, attól lesz olyan az illata, de ez szerintem nem csak a te babádnál van.
4/9 anonim válasza:
Valószínűleg bepált neki. Nagyon óvatosan próbálj oda, csak a füle mögé egy kicsi hintőport is szórni a tisztítás után.
5/9 anonim válasza:
Fürdetés előtt vagy után olajozod?
Utána semmi képpen ne. Töröld szárazra és kicsit hintőporozd, szerintem az izzadságtól van.
Mikor érzed rajta? Fürdés után közvetlenül is? Vagy inkább a nap végén?
6/9 anonim válasza:
Nem lehet odaszáradt tejecske? Szopi közben vagy utána oda is csoroghat pár csepp.
7/9 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen, szerintem a fürdető száradt oda. Pedig én is olajoztam fürdés előtt, majd szárazra töröltem. Most már nincs ilyen gondunk. :-)
8/9 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen,elvittem dokihoz,aki speckó olajat és kenőcsöt írt rá,pár nap alatt elmúlt.
9/9 A kérdező kommentje:
fürdi előtt olajoztam.Amikor már az sem segített, akkor utána is.
Fürdés után is érződik neki.
Ő nem szopizik, a cumisüvegből meg figyelem, hogy ne csorogjon ki neki.
2011. jún. 8. 08:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!