Ezt a rágótablettát mennyi idős kortól lehet adni?
Adhatom a kislányomnak aki márciusban lesz 3éves? [link]
A szirupot semmilyen formában nem akarja már megenni/inni,még teában sem! Semmivel nem lehet "átverni".
Én adtam, bár igazàból akkor szabad, ha megvan az a súlya, ami az átlag 3 évesnek. Lányom 2,5 évesen 16 kg volt, bátran adtam neki.
Egyébként van a bérének is gyerek rágótablettája, a nagyobb kiszerelésben többféle ízű van.
Nem valami finomak ezek a cukorkák.
4 éves kortól adható ez a vitamin,pont most vettem ilyet a keresztfiamnak,aki februárban lesz négy.az én fiamnak viszont nem ajánlotta a gyógyszerész,ő szeptemberben volt három.amúgy ez a vitamin a multitabs immuno kid koppintása,csak harmad annyiba kerül.1300 körül vettem a másik meg 3300 körül van.ja és a juvitában 45,a multitabsban 30 szem van.ezért akartam én is ezt a fiamnak,de nem ajánlotta a gyógyszerész.A Kresztfiam ezt megeszi, a multitabs nem ízlett neki.
én nem ajánlom még 2,5 éves gyereknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!