Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idős kortól adtok a...

Mennyi idős kortól adtok a kisgyerekeiteknek sült burgonyát, rántott húst, halrudat?

Figyelt kérdés
2012. nov. 17. 17:55
 1/9 anonim ***** válasza:
1 éves kor után siman
2012. nov. 17. 18:25
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Nem eszünk mi sem gyakran,a gyerek főleg nem,most 20 hónapos...de nem régen a gyerekorvosunk kétségbe ejtett,hogy mennyire káros a gyerekeknek,mert emészthetetlen számukra stb. :(

2012. nov. 17. 18:29
 3/9 anonim ***** válasza:

megeszik mert imádják na nem minden nap kell adni ilyet de egy héten egyszer belekerülhet a menüébe :)

elsö vagyok

2012. nov. 17. 18:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Mire mondta a gyerekorvos, hogy emészthetetlen a gyereknek?? Nem fér fejembe..
2012. nov. 17. 21:11
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm,hogy írtatok..

Elképzelésem sincs,hogy mi ebben emészthetetlen...?!

Az olaj esetleg???

Nem tudom tényleg,de rossz volt hallgatni,hogy mennyire ellenzi ezeket az ételeket!!!

Én azok közé az anyák közé tartozom,akik tényleg minden a "maga idejében" adtam a gyereknek,nagyon is vigyázok...de ez szerintem is túlzás!

Nyilván itt is meg van az arany közép út!

Ezért is kérdeztem,hogy mi a tapasztalat vagy mik a szokások ezen a téren!

2012. nov. 17. 21:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez jó. Nekünk a gyermekorvos ajánlotta a halrudat, hogy az a legbiztonságosabb, mert szálkamentes. Egy éves kor alatt már adtam, a többit már egyéves kor fölött. Sült krumplit ritkán, rántott husit gyakran.
2012. nov. 17. 21:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Rántott húst kb. 2 évesen kapott először, de nem szereti. Sült krumplit másfél éves kora körül, halrudat meg 1-2 hónapja. Először megette, utána már nem kellett neki, így egy darabig nem is fogom próbálni. 28 hónapos most a kislányom.
2012. nov. 17. 22:29
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm Nektek is,hogy írtatok!

Ez azért tényleg annyira jó,hogy minden orvos mást mond!

A szülő meg döntse el,hogy mit ,hogyan csinál....

2012. nov. 17. 22:39
 9/9 anonim ***** válasza:
En azert kezdtem el neki adni, mert a vedono azt mondta, hogy adjak neki halrudacskat, nagyon egeszseges... Igaz, ez Anglia... Itt masok az elvek :)
2012. nov. 18. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!