Mennyi idös korig érdekes a duplo a legoban és mennyi idös kortol valo a rendes apro lego?
Gyerekeimnek (10.5, 8, 3) mindkettő volt/van. Mindegyik a Duplót szereti jobban. A nagyok is a mai napig játszanak vele. Néha előkerül, akkor heteken keresztül megy a hajó, autó, házépítés. Van vagy 3 kosárral. A kislegó nálunk mostoha. Fent van a nagyfiam szekrényében, de évente egyszer , ha előkerül...
ezt én írtam egy másik kérdéshez, de ide is passzol, remélem nem baj, hogy bemásolom:)Még annyit, hogy a nagy 2 éves volt, amikor az első duplót kapta, azóta bővítjük. A kisebbek nagyon korán elkezdtek játszani vele. Szerintem sose unják meg.
4 éves a lányom, 2,5 a fiam.
A lány inkább a szerepjáték-oldalát kedveli (és ezért inkább playmobilos), pl azért kell a ház, hogy legyen hol lakni a figuráknak, míg a fiam az építés öröméért is játszik vele, és már most látszik, hogy kreatívabb és ügyesebb ezen a téren, mint a nővére (pedig pl a kézügyessége a nagyobbnak sokkal jobb amúgy).
Van duplo is, és nemrég elővettük az én eltett rendes kicsi lego-mat is. Számomra meglepő módon elég türelmesen elbabrálnak a kicsi lego-val, azt hittem korai lesz neki, de Bááár, de ha GYORSAN kell valamit rittyenteni, akkor a duplo-t veszik elő inkább (ha komplexebb dolog kell nekik, akkor viszont mindenképp a kicsi lego-t).
Olyan is előfordul, hogy jópár napig egyik sem kerül elő, és akkor bármelyik ládáját is nyitom ki, nagyon megörülnek neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!