Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idös korig érdekes a...

Mennyi idös korig érdekes a duplo a legoban és mennyi idös kortol valo a rendes apro lego?

Figyelt kérdés
a kisfiam most 2,5 lesz karácsonykor, a mega blocs sose érdekelte csak az apro dolgok, van egy kevés dulpoja ujabban azt szereti, az apro legot is szeretné de még enm tudja rendesen rakni, azért kérdezem, hogy mennyire érdemes mekkora készletete vennem? nem fogja hamar megunni?
2012. nov. 16. 21:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány éves korig érdekes, a háromévesemnek van Duploja és kicsi 4 éves kortól való Legoja is, minde a kettőt szereti. A kicsit szétszedni szokta és próbálgatja rakosgatni de imád játsszani velük, az emberkéket összerakja, és utánam csinálja már a kicsi autót is, gondolom még kis gyakorlat és magától épít. Van olyan Lego amire az van írva, hogy 16+, szóval szerintem a legjobb befektetés.
2012. nov. 16. 22:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Gyerekeimnek (10.5, 8, 3) mindkettő volt/van. Mindegyik a Duplót szereti jobban. A nagyok is a mai napig játszanak vele. Néha előkerül, akkor heteken keresztül megy a hajó, autó, házépítés. Van vagy 3 kosárral. A kislegó nálunk mostoha. Fent van a nagyfiam szekrényében, de évente egyszer , ha előkerül...

ezt én írtam egy másik kérdéshez, de ide is passzol, remélem nem baj, hogy bemásolom:)Még annyit, hogy a nagy 2 éves volt, amikor az első duplót kapta, azóta bővítjük. A kisebbek nagyon korán elkezdtek játszani vele. Szerintem sose unják meg.

2012. nov. 17. 06:33
 3/4 anonim ***** válasza:

4 éves a lányom, 2,5 a fiam.

A lány inkább a szerepjáték-oldalát kedveli (és ezért inkább playmobilos), pl azért kell a ház, hogy legyen hol lakni a figuráknak, míg a fiam az építés öröméért is játszik vele, és már most látszik, hogy kreatívabb és ügyesebb ezen a téren, mint a nővére (pedig pl a kézügyessége a nagyobbnak sokkal jobb amúgy).

Van duplo is, és nemrég elővettük az én eltett rendes kicsi lego-mat is. Számomra meglepő módon elég türelmesen elbabrálnak a kicsi lego-val, azt hittem korai lesz neki, de Bááár, de ha GYORSAN kell valamit rittyenteni, akkor a duplo-t veszik elő inkább (ha komplexebb dolog kell nekik, akkor viszont mindenképp a kicsi lego-t).

Olyan is előfordul, hogy jópár napig egyik sem kerül elő, és akkor bármelyik ládáját is nyitom ki, nagyon megörülnek neki :)

2012. nov. 17. 10:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi a 2 éves fiunknak Tavaly karácsonyra már rendes Legót vettünk,egy nagy dobozzal,van benne mindenféle alkatrész.A kis Legó nem érdekelte soha csak a mütyürök.Rakni ő is Apával együtt tudta,de most már lassan 3 éves,egyedül épít pl. autót.
2012. nov. 17. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!