Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány évesen tudták a gyerekek,...

Hány évesen tudták a gyerekek, hogyan működik a szex? Ez még tényleg korai?

Figyelt kérdés
Ma elkaptak az oviba, egy másik anya, hogy én hogy nevelem a gyerekem. Köpni, nyelni nem tudtam. Mert a fiam mesél, egy másikkal együtt egyébként. 5 éves, van egy 7 évesünk is mellette. Normálisan válaszoltunk mindig a kérdéseikre. A nagynak is meséltek a többiek, így mikor hazajön inkább letisztázzuk. Én nem érzem kellemetlennek hogy hall dolgokat, a lényeg, hogy megkérdezi itthon, és a hülyeségeket elmondom, hogy nem így van. Tudják miket kell "összerakni" ahogy mondják, azt is elmondtam, hogy így lesz gyerek, ezért szedek fogamzásgátlót. Tényleg olyan nagy "felelőtlenség"? Mitől jobb az ha valaki hárít.

2012. nov. 20. 14:21
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
De egyébként valamelyikőtök kiakadna azon, hogy a fiát felvilágosítják és számon kérné a másik szülőn? Nem értem én ezt a nagy tragédiát.
2012. nov. 20. 14:57
 12/15 anonim ***** válasza:

Megint 7-es vagyok.

Ha már mástól hallotta, akkor tényleg nem tudsz mit csinálni.

2012. nov. 20. 14:57
 13/15 A kérdező kommentje:
Hisz nekem a gyerek, mert ebben a témában is hallottam már tőle olyat, hogy ketté állt a fülem, nagyon tudnak ezek a gyerekek kombinálni :) Szóval ezt is letagadhattam volna, hogy ilyen hülyeséget, de ha már felmerült nem akartam.
2012. nov. 20. 14:59
 14/15 anonim ***** válasza:
Anno nekem apu és anyu ilyen problémákat megelőzendő mindig a hosszú szünetek legelején mondott el bármi gázos dolgot (jó az spec. a mikulás és társai volt), de a lényeg, hogy mire visszakerültem a közösségbe, a téma már lecsengett és nem meséltem tovább. Én hasonló módon fogok eljárni a kényes témákat illetően.
2012. nov. 20. 15:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Nálunk azért volt benne az összeolvadás, mert a menzesz témát 1 évvel előtte letudtuk, mikor megláttam anyukámat véletlenül betétet cserélni. Akkor az lett mondva, hogyha az ő sejtje nem olvad össze más sejttel, akkor kilökődik, azért vérzik. Szóval már tudtam, hogy egy sejt nem sejt :)
2012. nov. 20. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!