Gyors "fogas" kérdés?
2,5 éves lányom elaludt (cumis a csajszi sajnos)
kivettem a cumit a szájábol sose hagyom benne
megnéztem a fogait összezártam az állkapcsát és ugymond nem egymáson van a szemfogik oké zárt de onnatol kezdve a felsö fogsorának egy része kijebb áll. ez lehet a cumitol igaz?vagy ez természetes?
Az alsó és felső fogsor tudtommal nem illeszkedik minden ponton. Nézz bele a tükörbe, ha összezárod a szádat, hogy milyen... :)
"Ideális esetben a felső fogsor kissé előrébb helyezkedik el, mint az alsó."
Szerintem erre gondolsz Te is... :)
megköszönném!!!!
azt hozzá tezsem tipikus családi fogsora van ahol a szemfogai farkasfog tehát picivel feljebb helyezkedik el és kijebb vana többitöl ehhez igazodik a maradék fogacska lehet öröklödö dolog ez mert ez tipikus családjegy na de igy még a párom fogát nem néztem meg :):) töle örökölte
Az én lányom négy lesz februárban és alváshoz még mindig cumizik,sajnos.Én is elvittem a fogorvosunkhoz de az mondta nem áll ki a foga pedig én is azt hittem.Sőt azt is mondta hogy ezek a cumik már fogszabályozósak.
ha teheted vidd el egy ellenőrzésre te is.
3.vagyok. Barátnőmnek ma azt mondta a doki, hogy sajnos a sok cumizástól lett nyílt harapása a kislánynak. Nem a fogsora, a szájpadlása deformálódott, ezért alakult ki. Azt is mondta a doki, hogy a maradandó fogaknál ez tuti fogszabályozós téma lesz már.
Mondjuk náluk nagy probléma még a fogszuvasodás, mert a kicsi cumisüveggel alszik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!