Fogas kérdés! Volt akinek gyermekénél korán jött és korán ment a foga?
Auguaztusban volt kislányom 4 éves-És már napok óta mozog az alsó foga és tegnap ki is esett.Kérdezte mikor jön helyette új.....De ezt nem tudom.
2 hónaposan már két foga volt.MÁr akkor azt mondták hogy ha ennyire korán jött akkor korán is fog menni.De ennyire???
Az én lányom is korán kezdett fogzani, 5 hónaposan jöttek az első fogai, szóval azért nemennyire, mint nálatok. Ő 5,5 évesen kezdte váltani a tejfogakat, most 6 éves és 6 csontfoga van (4 rágó, meg 2 elől lent).
Ha a te lányodnak 2 hónaposan kint volt a foga,nemcsodálkozom, hogy már most elkezdte váltani őket.
Nálunk úgy volt, hogy pár héttel később kiesett a mellette levő tejfog is (ehelyett a 2 helyett viszonylag hamar kinőtt a 2 új csontfog, pár nap elteltével már látszott a hegye), viszont a fölsők még azóta sem kezdtek el mozogni (fél év elteltével).
Ja és majd kukkants be hátra is a szájában, mert tejfog kipotyogásával egyidőben jönnek hátul a 6-os rágó csontfogak is. (2.voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!