Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Fogas kérdés mit csinaljak?

Fogas kérdés mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Lányomnak 16 foga van egy hátsó őrlő fogon megláttam egy ici pici fekete pöttyöt

az lehet "vizkö"? vagy mi lehet éjjel megnézem közélebről mert nem engedi

reggel este mossam? vagy csak egyszer?

délbe is megmossam?

/23 hós/

2012. jún. 27. 16:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Az egy lyukas fog.

Először én azt hittem mák maradt rajta a mákostészta után. Legnagyobb rémületemre egy lyuk volt.

A fiam útálja ha turkálok a szájába, kinyitni meg végképp. Különböző trükkökkel, hogy pl doktornéninek hogy mutatod meg a torkod..pár másodpercre tudok belesni.

Reggel és este mossatok.

Sajnos mi ott rontottuk el, hogy pont azmiatt hogy örjöngött ha bármit a szájába akartam tenni, főleg a fogkefét, saját maga mosta fogát. Persze mit várhatok egy kétévestől én balga. Mostmár úgy mossuk, hogy felül egy kisszékre, vagy a wc ülökére, kinyitja a száját, számolunk 10-ig, amikor apa itthon van bohóckodik neki amíg tízig számolunk, és én saját kezemmel sikálom körbe a fogát.

Sokszor akkor is lyukas lesz, ha nem eszik édességet sem meg cukros löttyöket...:(

2012. jún. 27. 17:17
 2/3 anonim ***** válasza:
szia! akkor most elviszed fogorvoshoz vagy megvarod amig majd kiesik? - csak kivancsi vagyok, mert nekem is ennyi idos gyerekem van:)
2012. jún. 27. 19:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Ne halasszátok a fogorvost, mert a maradandó fog kezdeménye már ott van az ínyben, és a szuvas tejfog miatt az is gyengülhet. A fiam 23 hós fogát délben este mosom Nenedenttel, mindig fekvés előtt.
2012. jún. 27. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!