Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Másfél-két éves gyerek felállh...

Másfél-két éves gyerek felállhat székre a konyhapulthoz?

Figyelt kérdés
Pl. kezet mosni, segíteni főzni, stb.
2012. nov. 19. 21:56
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Én nem engedném még. Az enyém 17 hónapos.
2012. nov. 19. 21:57
 2/23 anonim válasza:
26%
nincs időd segíteni megmosni a kezét minek segítsen neked 2 évesen főzni?? és szerintem balesetveszélyes !
2012. nov. 19. 21:57
 3/23 anonim ***** válasza:
76%
1-es vagyok. A nagyobbik 4 éves, ő szokott velem mosogatni, de tűz közelébe még őt sem engedem.
2012. nov. 19. 21:58
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

tavaly karácsonykor 20 hónapos volt a lányom, én megengedtem, hogy kicsit "segítsen" mézeskalácsot gyúrni, szaggatni. De már elmúlt 2 éves, amikor igazán elkezdett érdeklődni, onnantól áll fel gyakrabban.

a 15 hónapos lányom meg kézmosáskor állhat a fellépő zsámolyon, úgy, hogy mögötte állok, meg én mosom a kezét. (tartani már nagyon nehéz, pláne, hogy nagyon pancsolós :))

persze mindig mögöttük álltam/állok szorosan.

2012. nov. 19. 22:01
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
2 eves mar felallhat szekre es nezheti, hogy mosogat anya, fozest is megnezheti, de biztonsagos tavolsagbol. Kabe ekkor kezdtem en megengedni neki, mert erdekelte. A multkor egy honapja megengedtem neki, hogy mosogasson:D Csinaltam is rola fenykepeket:D Azota allandoan keri, hogy mosogathasson, de azota nem engedtem neki, mert kisse szetpancsolt:D Most venni akarok neki seprut, lapatot, mert 2 eves kora ota az is nagyon izgatja, az udvaron mar soport a nagy sopruvel:D Szerintem ha erdekli, vond be valahogy, esetleg, ha van etetoszeke, akkor abba ultesd bele (habar az enyem mar 18 honaposan nem volt hajlando beleulni:D)
2012. nov. 19. 22:10
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

enyém 3 éves, kb. 1,5 éve segít nekem a konyhában :)

ő áll a széken a pultnál, én mellette úgy, hogy a lábammal fogom a szék lábát nehogy kicsússzon alóla :)

semmi szörnyű nincs ebben, kap egy életlen díszképt és gyepálja a krumplit vagy répát vele én meg addig megpucolom a többi zöldséget. de sütit sütni is segít, borsót, babot, rizst válogatni, stb.

nagyon ügyes, most, 3 évesen már a zöldségpucolót is megkapja és ügyesen pucolja nekem a zöldségeket, nagyon pici élű díszkéssel felszeleteli a zöldségeket...

neki ez jó játék, nekem valós segítség :)

jaa, a legjobbat nem is írtam, ő panírozza a cukkinit és a gombát! én utálok panírozni, ő teljesen odavan érte :D persze nagytakarítani kell utána, de abba is lelkesen segít :)

2012. nov. 19. 22:11
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Van egy kis sámlink, arra biztonságosan fel tud lépni, ma ő egyedül panírozta be a gombát, persze ott álltam mellette. 2 éves múlt szeptemberben. Gáztűzhely közelébe nem engedem.
2012. nov. 19. 22:12
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy felállhat a konyhapulthoz (van felállója), nincs ott semmi veszélyes. A tűzhelyet nem éri el a pulttól (másik oldalon van). Nyilván a kést nem rakom az orra alá. De segít pakolászni, nézelődik.
2012. nov. 19. 22:16
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

az enyém feláll teljesen magától (13 hónapos) mint a villám úgy felszalad a szék tetejére

a gázhoz tilos , mosogatni segíthet :)

2012. nov. 19. 22:18
 10/23 anonim ***** válasza:
A szék balesetveszélyes, mert eldőlhet alatta, és meg is csúszhat rajta, viszont lehet kapni direkt kisgyerekeknek való fellépőt, ami masszív, és csúszásgátló teteje van. Persze ilyen kicsi gyereknél az is csak úgy használható, ha közvetlen mellette állsz, és el tudod kapni, ha mégis leesne. Vagy ha a fellépőről még nem éri el a pultot, akkor inkább az etetőszékét told oda.
2012. nov. 19. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!