Nem is csodálom, hogy bepisilt szegény. Egy pedagógus, foglalkozzék akármilyen korú gyerekkel, nem alkalmazhat fizikai erőszakot. Bölcsiben, óvodában, rájuk lehet szólni, le lehet őket ültetni büntibe, de csapkodni nem. Nekem azért furcsa a történet, hogy pisilnie kellett szegénynek, mégsem mehetett ki, vagy addig sem jutott el, hogy elmondja, már rögtön ment a csapkodás? Igaz a fiam még csak bölcsis, de ott másképp működik. Ő egyedül szobatiszta a csoportban, rendszeresen felébred hamarabb, hogy ki kell mennie, kikísérik, aztán, ha végzett, visszafekszik pihenni. Ott ez nem gond, sőt örülnek a gondozónők, mindig mondják, ha megtörténik. Dicsérik, hogy felébredt, szólt, és még utána pihent is, teljesen jónak tartják.
Beszélj az óvónővel, mert ez nem megengedett eljárás. Én a vezetőnek is megemlíteném.
A kérdésedre a válasz: NEM!!!!!
A részleteket olvasva, pedig pláne nem! Szegénykém, nem csodálnám, ha az ovitól is elmenne a kedve! Ilyent nem csinálhat egy pedagógus, én megértem, hogy sok gyerek, mindenkinek van valami nyűgje, de basszus ezt választotta!
Beszélj az óvónővel, mond el neki, hogy a kicsi azt mondta, hogy rácsapott a kezére. A többit nem mondanám el az elején, kíváncsi lennék az ő verziójára is. Ha nagyon flegma, meg fenn hangú, a következő utam a vezetőóvónőhöz vezetne. A "drága" óvónéni meg egye meg amit főzött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!