Meddig hitt a gyermeketek az Mikulásban? Meddig jó elhitetni velük?
Figyelt kérdés
Az enyémek 5 évesek, kezdenek kérdezgetni, nem tudom hogy mit csináljunk :)2012. nov. 19. 18:44
1/5 anonim válasza:
Lehet, hogy hülyén hangzik, de én még mindig hiszek benne. 17/F.
2/5 anonim válasza:
hülyén hangzik, az enyém meg zsidó...
3/5 anonim válasza:
10éves fiam még hisz benne. Írt is a Mikulásnak hogy csak tejcsokit hozzon,mert a masszákat nem szereti :-)
4/5 anonim válasza:
10 és 8 éveseim még hisznek benne. A kicsi meg 3 éves, ő meg főleg:) Szerintem hagyd őket, olyan jó hinni a csodákban:)
5/5 anonim válasza:
Kislányom 4 lesz 3 hónap múlva.Hisz benne már most nagyon várja ,de ami mostanában foglalkoztatja az hogy hogy jön be és hogyan teszi le az ajándékot.Na meg az angyalkák is hogyan jönnek be.Igaza van...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!