Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyermeketek mennyi idős volt...

Gyermeketek mennyi idős volt mikor a rácsos ágyat lecseréltétek "igazira"?

Figyelt kérdés
2012. nov. 13. 10:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
1 éves
2012. nov. 13. 10:32
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Igazság szerint 3 elmúlt. Egyrészt szerette a rácsos ágyat, másrészt ez egy régi ágy és nem volt túl egyszerű leszerelni róla a rácsokat úgy, hogy még egyben is maradjon az ágy többi része, többször is neki kellett futni, mindenféle tipliket meg csavarokat venni hozzá, fúrni-faragni, szóval elhúzódott. De ebben nem látok semmi gázosat, szerintem minden gyerek addig alhat rácsosban, ameddig elfér benne!
2012. nov. 13. 10:34
 3/12 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Pont ezért kérdeztem! Az enyém is a napokban volt egy éves, s elkezdtem ezen gondolkodni. Csak persze attól félek, hogy leesik róla. (Van már ágya, csak nem az a magasított szélű.)

2012. nov. 13. 10:34
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
az enyém 3,5 éves és még mindig abban alszik ... miért is kellene másik ágy? ... mondjuk az övé olyan, hogy még vagy fél méter vissza van, hogy végigérjen
2012. nov. 13. 10:38
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha matracos az ágya, akkor tudsz venni matrac alá csúsztatható leesésgátlót. Én a négyévesem ágya mellé amúgy egy széket szoktam tenni, hogy ne tudjon leesni.
2012. nov. 13. 10:39
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
1,5 évesen megpróbált kimászni belőle akkor kiszedtünk belőle 3-4 rácsot így könnyen tudott ki-be mászni. 2 évesen kapott leesésgátlós ágyat
2012. nov. 13. 10:50
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
1 évesen. Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor esett le ezalatt a közel egy év alatt. De akkor sem mindig ébredt fel rá. :)
2012. nov. 13. 11:24
 8/12 anonim ***** válasza:
13 hónap, mindkettőnél. Sima heverőt kaptak. Az elsőnél a fotelt toltam mellé, a kislányomnál meg mellette van a fiam ágya, az a leesésgátló :)
2012. nov. 13. 11:50
 9/12 anonim ***** válasza:
Egy évesen vettük le a rácsot, eleinte az ágy mellé tettem egy paplant, ha leesne, de egyszer sem esett:). Másfél évesen örökölte meg a nagybátyja heverőjét:).
2012. nov. 13. 11:56
 10/12 anonim ***** válasza:
26 hónapos volt a fiam, mikor próbált kimászni a kiságyból, akkor kapott nagyfiús ágyat, igaz az leesésgátlós. Imádja, még puszit is ad neki.
2012. nov. 13. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!