Gyermeketek mennyi idős volt mikor a rácsos ágyat lecseréltétek "igazira"?
Figyelt kérdés
2012. nov. 13. 10:31
2/12 anonim válasza:
Igazság szerint 3 elmúlt. Egyrészt szerette a rácsos ágyat, másrészt ez egy régi ágy és nem volt túl egyszerű leszerelni róla a rácsokat úgy, hogy még egyben is maradjon az ágy többi része, többször is neki kellett futni, mindenféle tipliket meg csavarokat venni hozzá, fúrni-faragni, szóval elhúzódott. De ebben nem látok semmi gázosat, szerintem minden gyerek addig alhat rácsosban, ameddig elfér benne!
3/12 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
Pont ezért kérdeztem! Az enyém is a napokban volt egy éves, s elkezdtem ezen gondolkodni. Csak persze attól félek, hogy leesik róla. (Van már ágya, csak nem az a magasított szélű.)
2012. nov. 13. 10:34
4/12 anonim válasza:
az enyém 3,5 éves és még mindig abban alszik ... miért is kellene másik ágy? ... mondjuk az övé olyan, hogy még vagy fél méter vissza van, hogy végigérjen
5/12 anonim válasza:
Ha matracos az ágya, akkor tudsz venni matrac alá csúsztatható leesésgátlót. Én a négyévesem ágya mellé amúgy egy széket szoktam tenni, hogy ne tudjon leesni.
6/12 anonim válasza:
1,5 évesen megpróbált kimászni belőle akkor kiszedtünk belőle 3-4 rácsot így könnyen tudott ki-be mászni. 2 évesen kapott leesésgátlós ágyat
7/12 anonim válasza:
1 évesen. Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor esett le ezalatt a közel egy év alatt. De akkor sem mindig ébredt fel rá. :)
8/12 anonim válasza:
13 hónap, mindkettőnél. Sima heverőt kaptak. Az elsőnél a fotelt toltam mellé, a kislányomnál meg mellette van a fiam ágya, az a leesésgátló :)
9/12 anonim válasza:
Egy évesen vettük le a rácsot, eleinte az ágy mellé tettem egy paplant, ha leesne, de egyszer sem esett:). Másfél évesen örökölte meg a nagybátyja heverőjét:).
10/12 anonim válasza:
26 hónapos volt a fiam, mikor próbált kimászni a kiságyból, akkor kapott nagyfiús ágyat, igaz az leesésgátlós. Imádja, még puszit is ad neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!