Jogos a Nevelési Tanácsadó számonkérése esetünkben?
...amennyiben három éve vizsgált gyermekemet akkor úgy engedték el,hogy nem kell neki fejlesztés(3 éves volt ) és most újra megvizsgálva (óvodából ismét elküldték ) rámkérdeztek ,hogy az hogyan lehet,hogy a magánúton általam intézett fejlesztést anyagi okok miatt felfüggesztettem pár hónapja (havi 30.000 Ft volt két évig és nem győztük már ).
Most már egyértelműnek láttják ,hogy igen hiperaktív,akkoriban pedig csak annyit mondtak,hogy majd még alakul,nem kell idegeskedni miatta,nem igényel fejlesztést.Én ennek ellenére 2 évig fejlesztésre hordtam ,de már nem győztük anyagilag a havi 30.000 Ft-ot sajnos és nem is látom úgy,hogy a közeljövőben ez beleférne a családi költségvetésünkbe.
6 éves elmúlott,de még nagyon játékos,mozgékony kisfiúról van szó,nagyon jószivű és segítőkész,de egy percre nem képes nyugodtan viselkedni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!