Nagyon szeretnék mégegy babát, de nem tudom, mikor vállaljuk be. Mi lenne az ideális a mi esetünkben?
A fiam 9 hónapos. Én jövőre fogok érettségizni levelezőn, utána egyetemre szeretnék menni nappalira, ami még három év. 21 éves vagyok, a párom 32. Ő dolgozik, nem is keres rosszul, nemsokára lakást veszünk.
Nem szeretném, ha túl kicsi lenne a korkülönbség a gyerekek között, de azt se, ha túl nagy. Valahogy nem érzem magam elég erősnek arra, hogy két nagyon pici gyereket szinkronban ellássak, meg a tanulás is nagyon fontos lenne nekem, mert később már biztos nem lesz lehetőségem nappalin tanulni, márpedig ez a levelezős dolog nekem nagyon nem jön be. Viszont nagyon szeretnék egy-két év múlva babát.
Lehet, hogy önző vagyok, de a terhességre viszont nem igazán vágyom, nekem az a 9 hónap kínszenvedés volt. Gondoltam már az örökbefogadásra is. Szívesen vennék magamhoz gyereket, jobb lenne neki nálunk, mint egy intézetben. A párommal még nem igazán beszélgettünk erről, illetve egyszer azt mondta, hogy ő most még nem igazán szeretne, de ha véletlenül úgy alakulna, akkor ő nem bánná, örülne neki. Csak igazából azért nem akar mégegyet. Én viszont úgy szeretném, ha lenne mégegy gyerek!!! Csak nem tudom, mikor.
Az örökbefogadás nem egyszerü, ráadásul ha kicsi babát szeretnél szinte esélytelen, mert mire megkapod több év eltelik.
Amíg van lehetőséged szülni addig te tedd meg, ne más...ha egyetemre akarsz menni, mindenképp várd ki a végét, mert akkor is kapod a juttatásokat, de terhesen egyetemen?-hát elég fárasztó, ha te így éled meg a terhességet. különben is tök fiatal vagy ..a szervezeted is ráér és az sem baj ha a gyerekek közt 3-4 év van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!