Ugye egyáltalán nem gáz kisfiúnak játékkonyhát venni?
Apám kérdezte, mit kéne venni karácsonyra a 3 éves kisfiamnak. Nagyon szeret "főzni", ezért egy játékkonyhán gondolkozom. Apám teljesen elképedt, hogy az milyen már egy fiúnak?? Szerintem meg semmi rossz nincs benne, de érdekelne a véleményetek, hogy tényleg olyan meghökkentő-e. Ezt néztem ki neki, még színeiben sem lányos.
hehe:)
Nemrég én is tettem fel egy ilyen kérdést.
Arra figyelj, hogy ne a kicsi konyhát vedd meg. Amit belinkeltél, nincs méret írva így nem tudod mekkora is valójában. Hiába írják oda, hogy hány évesnek való, az azért nagyon nem mindegy milyen magas az a konyha.
Az én kisfiam is 3 éves lesz decemberben és karácsonyra konyhát kap, de valami nagyobb változatot. Mondjuk ő már most 107 centi, úgyhogy nehéz lesz találni olyat, ami jó a magasságához. Vagyis találtam már egyet, 40 ezerért, de annyiért már lassan egy igazi konyhabútort veszek...
Köszönöm a válaszokat!
A méretén én is gondolkoztam, mert tényleg nincs feltüntetve, és az én fiam is 108 cm :D De ha azt nézem, hogy a mostani "konyhája" egy kartondoboz, akkor mindegy milyet kap. De mindenképp élőben fog eldőlni melyiket kapja meg. Azért a 40 ezer valóban túlzás lenne :)) 10ezer körül még barátságos. Na majd kiderül, köszönöm még egyszer!
Egyáltalán nem gáz!
Meglátod, a menyed egyszer még hálás lesz érte, hogy így szocializáltad a fiút :)
szintén decemberben lesz 3 éves a fiam és neki is konyhát hoz a Jézuska :)
90cm magas a konyha és majdnem annyi széles is, jó nagy, van benne sok minden egyéb is, nem csak főzőcskézni lehet vele, játékcenter vagy mi a szösz :)
Az én fiamnak is azt hoz a Jézuska. :)
Én is tettem már fel kérdést ezzel kapcsolatban, hét válaszolóból egy mondta, hogy júúúj, ez lányos játék.
A fiam kis barátja bölcsis, első napján rögtön a kiskonyhát támadta le. :) Ők emiatt nem vesznek neki, de nálunk biztos jól ellesznek vele.
Nekem 1 és 3 évesek a fiaim,mindketten szó szerint lopják az edényeimet,elbújnak az ülőgarnitúra mögé,megpakolják virágfölddel vagy tésztát szednek ki a szekrényből,és ezeket kavargatják.
A főzőkanalaimat dugdosom előlük.
Mi már megvettük a játékkonyhát,én egyáltalán nem tartom cikinek,sőt....ha ezekkel játszanak szívesen....minek még több fölösleges játék.Én múlt héten pakoltam fel 5 nagy zsák játékot a padlásra.
A nagykisfiam állítólag az oviban is szívesen játszik a konyhában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!