3,5 éves kisfiúnak milyen játékot hozzon a télapó, meg a Jézuska?
Elmondom mi van:
Nagyon szereti az autókat, de rengeteg van neki,
van legó, de még nem épít, van mega bloks,
van puzzle, de ezt nem szereti,
van szintetizátor, van játékóra (szereti a számokat)
van gyurma, mágneses rajztábla, (rajzolni szeret)
oviban mondták, hogy szereti a Logicot, ez elég drága, de szeretnék neki ilyet mindenképp,
úgy nagyjából így állunk most, de úgy érzem kinőtte a játékai nagy részét, és valami újdonságokat kéne venni, lehet fejlesztő, vagy érdekes jármű, vagy nagyon szeret szerepjátékozni is
(júliusban volt 3 éves)
ötleteket légyszi, minél többet, linkeljetek ha lehet
nagyon köszi!
Én gyerekkorban a hinta lovamat nagyon szerettem így az ilyen kérdéseknél mindig ezt válaszolom.
Szánkó télre.
számomra megdöbbentő napok óta olvasni, hogy "mit hozzon a télapó/mikulás?"
mikuláscsokit meg gyümölcsöt, ha érti már a viccet akkor virgácsot.
miért kell játékot venni mindig mindenre? aztán az oviban meg dicsekednek, akik meg a hagyományos csomagot kapják, jól irigykednek szegények :(
karácsonyra autópálya? enyém azokat imádja. meg a vonatpályákat+ mi idén veszünk műanyag gyümölcsöket, zöldségeket mert imád főzni
köszi az eddigieket!
írhattok még!
2-es válaszolónak: én szeretnék neki valami kisebb értékű játékot és / vagy mesekönyvet venni télapóra is.
egyrészt amikor mi voltunk gyerekek, banánért sorba kellett állni, persze hogy örültünk neki amikor hozott a télapó. de ma már (hálisten hogy ezt még megtehetem) minden nap van gyümölcs az asztalon, meg néha csoki is. (amit azért persze kap még + mandarint is szoktam tenni a zsákba,)
másrészt én sem vagyok híve az esztelen játékvásárlásnak, na meg pénzem sincs rá, így csak ünnepekkor kap. nyáron volt a szülinapja, az volt az utolsó alkalom, futóbringát kapott. Utoljára a nyuszi hozott neki játékot, és látom hogy már kevés a korának megfelelő játék itthon.
de természetesen mindenki azt vesz télapóra amit akar, meg amit a pénztárcája enged,
A fiam decemberben lesz 3, mi ezt a listát küldtük a három ünnepre a rokonságnak, ebbl lehet válogatni. Ami nincs rajta, mert már megva, az egy jobbfajta orvosi táska, meg egy Duplo rendőrautó.
társasjátékok:
mesekönyvek:
Kukori és Kotkoda
Süsü
Pom-Pom
Frakk
Bartos Erikát és Marék Veronikát NEM kérünk
nyomda:
ruhák:
104-110-es atléta
104-es GUMIS derekú hosszú nadrág (slicces nem jó, még nem tudja kigombolni/zippzárazni) lehet vékony is
Zsírkréta (vastag)
puzzle kocka:
tematikus matricás füzet (állatok, színek stb.)
Tőlünk Bálint Ágnes mesekönyvet, Micimackós memóriakártyát, rollert és házépítős Duplo-t kap
3,5 éves lesz decemberben!
Playmobil a szerepjátékhoz (most kezdte nálunk is) még nincs nekünk sem, ezért erre is gondoltam.
3 kerekű roller
Nintendo vagy Vtech smile
Smoby supermarket
(tavaly kapott diavetítőt, lego duplot)
Ha szereti a Bogyó és Babócát akkor a következő társasjátékot ajánlomÉ
pont ennek a korosztálynak való, egyszerű, érthető számukra, színes, érdekes, memóriát, számfogalmat, tájékozódást, szocializálást fejleszt miközben együtt örül és játszik a család.
Játékkonyhát kap az öccsével együtt,meg lego duplot.
Amúgy nagyon szereti a Bambino Lük-öt, Bogyó és Babóca társasjátékokat (szept-be volt 3 éves)
Nálunk a Mikulás gyümölcsöt és csokit hozz!
A Jézuska sem viszi túlzásba.Minek ez a sok játék ha a felével nem is játszik a gyerek.Esetleg hozhat a Jézuska könyvet és foglalkoztató füzetet vagy esetleg ujjfestéket.
köszi mindenkinek!
a társasjáték ötletekért külön köszönet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!