Ti szoktatok mézeskalács-házikót csinálni? Mivel díszítitek? Mikor készítitek el?
Figyelt kérdés
Karácsony előtt pár nappal, vagy mikulás napján már kint van a konyhaasztalon?2012. okt. 6. 14:12
1/4 anonim válasza:
Porcukrot keverj össze gyengébb citrom lével úgy,hogy ne follyon,majd rakd zacskóba és vágd ki a sarkát.Ezzel lehet szépen díszíteni.
2/4 anonim válasza:
már karácsony hetében elkészítjük anyával,porcukrot citromlével és forró vízzel keverjük össze
3/4 anonim válasza:
Eddig még nem csináltunk , de most jó ötletnek tűnik :)
4/4 anonim válasza:
profi krém:
22-23 dkg porcukor + 1 átlagos tojás fehérjéje + 1 lávéskanál citrom (vagy kevesebb ecet) robotgéppel jól összekeverni.
A házoldalát fogpiszkálóval összetűzöm, összeragasztom habbal (neylonzacskó), majd száradás után kihúzom őket.
A miénket max. karácsonyra, nem szárad ki, megpuhul, finom (a sok méz teszi finommá. az 1-2 evőkenál mézes receptek gagyik, lehet a sütivel kalapálni, olyan kemény lesz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!