102cm-es 3 éves kisfiúnak 12" vagy 14" bicikli lenne jó? Első bicaja lenne. Szerintetek?
Ha szeretnéd, hogy 1-2 napon belül két keréken menjen, akkor 12"-est vegyél, mert a 14"-en bátortalanabbak a gyerekek.
De vedd figyelembe, hogy elég drága a bicikli.
Én örülök, mert 10 perc alatt megtanult 3év4hósan kétkeréken menni, de sajnálom is, mert jövőre vehetek nagyobb biciklit.
Fiam is magas.
Az én lányomnak is 16-ost vettünk.105 cm volt akkor.A 16-ost 100 cm-től ajánlják.Én nem bántam meg és nagyon hamar megtanult pótkerék nélkül menni vele.
Volt a fiadnak futó biciklije mert akkor hamar megtanul majd.
nem volt futóbiciklije, azt akartunk karácsonyra de mégis a bicikli mellett döntöttünk (mindkettő sajnos anyagilag nem fér bele)
triciklije van, azt tudja tekerni, tehát az egyensúlyozás lesz nehéz.
akkor 14"est nézek, nyárra még jónak kéne lennie... :)
megnéztem a táblázatot amiben azt írja, hogy a 14"es 4-6 év, 40-50cm lábacskára, a 16"os 5-8 év, 45-55 lábnak.
fiam lába 40cm, nagynak érzem így adatok alapján a 16os. de Ti is a 14est írtátok többségben, így amellett döntünk :)
köszi a segítséget!
12-est semmiképp ne vegyél, az már nagyon kicsi. A lányom 92 cm-esen kapott 14-eset, az volt az első.
14-es vagy 16-os lenne a jó neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!