Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ciki egy kisfiúnak játékkonyhá...

Ciki egy kisfiúnak játékkonyhát venni?

Figyelt kérdés

3 éves lesz nemsokára a kisebbik fiam és a konyhai dolgok érdeklik, folyton segít sütni-főzni. Ha a tesóját bekíséri az oviba, ott is a játékkonyhába megy és ott játszik.

Van barkácsasztalunk is, szerszámokkal, de őt az nem érdekli...

2012. nov. 1. 14:25
 1/9 anonim ***** válasza:
miért lenne ciki ? ha azal szeret játszani hát vegyél neki játék konyhát.semmi baja nem lesz töle.
2012. nov. 1. 14:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem ciki, az enyém is szokott a tesója játékkonyhájával játszani:)
2012. nov. 1. 14:29
 3/9 anonim ***** válasza:
tavaly a nagyobbik fiam (5) játékkonyhát a kissebbik meg takaritokészletet kért porszivo felmoso stb.hát megvettuk most ebbe nincs semmi.
2012. nov. 1. 14:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Még szép, hogy nem ciki! Ha arra gondolsz, hogy lányos, akkor azt kell mondjam, hogy a fiúk is szoktak babázni, és a lányok is szoktak szerelni, meg rablósat játszani. Mindent ki kell próbálniuk.
2012. nov. 1. 14:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
a leghíresebb szakácsok férfiak, ők is voltak kisfiúk...Én megvenném, ha az érdekelné!:-)
2012. nov. 1. 14:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem sem ciki.Tudom korai még ilyet mondani,de lehet ;),hogy szakács lesz majd esetleg belőle.A legtöbb szakács férfi.Apukám is nagyon szeret főzicskézni.Ha nem érdeklik őt a barácsolós dolgok akkor nem szabad erőltetni,hagyni kell kibontakozni azzal ami érdekli.Az én 3éves kislányom pedig focizni szeret,és a babázás nem érdekli.Kisautókat is szereti még.
2012. nov. 1. 14:39
 7/9 anonim ***** válasza:
az én fiam is azt kap karácsonyra.Egyáltalán nem ciki.Ez azért nem olyan mint a babázás,de ha az(is) érdekelné,azt is kapna,ilyenkor normális hogy a lányos dolgok,játékok is érdeklik,ki kell próbálniuk.Nekem is gyerekkoromba szinte csak matcboxaim voltak...
2012. nov. 1. 14:39
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisebbik fiam most 11 éves, és 3 éves korában szintén játékkonyhát kellett neki venni, mert főzőcskézni szeretett. Az óvodában ő főzte a kávét az óvónéninek(játékból). Sok lánybarátja van, de abszolút nem lányos természetű, szeret focizni stb. Ha főzök, most már jön nekem segíteni, mert szakács vagy cukrász szeretne lenni. Sokszor együtt alkotunk érdekes süteményeket. Nagyon kreatív a fantáziája. Lehet, hogy a te kisfiad is ilyen lesz.
2012. nov. 1. 14:44
 9/9 anonim ***** válasza:
az én fiamnak is van,két évesen kapta Karácsonyra.ő is nagyon szeret a konyhában foglalatoskodni,az oviban is.nem ciki egyáltalán
2012. nov. 1. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!